המלצה לכיסא בטיחות לרכב מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכיסא בטיחות לרכב מגיל לידה
    שיראל
    15/07/2020

היי!
    אפתח בזה ששמעתי עליך המלצות רבות ואתה באמת עוזר להורים טריים בקבלת החלטות שבשבילם הן קריטיות!

לידה ראשונה עוד חודשיים בעז"ה,
    מחפשת כיסא בטיחות שיהיה כמה שיותר בטיחותי ועם זאת לא רחב מידי שיתפוס את הספסל מאחורה.
    יש דבר כזה במחיר שלא עובר את ה1,000 ש"ח?
    הבטיחות מעל הכל, כך שאם יש כיסא ממש טוב מהבחינה הזו אך הוא יקר ורחב אשמח שתסביר לי גם עליו.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2020

שלום שיראל,

לצורך ולתקציב שלך גרקו סלים פיט בדיוק עונה היטב לכל הדרישות. כל הרעיון שלו זו האפשרות לשים 3 כמוהו ברכב (זה אומר שגם 3 כיסאות שונים כל עוד הם לא רחבים מהממוצע).
    לצערי כן, אם נעלה בתקציב נקבל מוצרים יותר בטיחותיים וגם יותר רחבים. מעבר לבטיחות הם גם קלים יותר להתקנה ומצמצמים סיכוי לטעויות אנוש בהתקנה.
    אם חורגים מהתקציב אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט בגרסאות הזיפ או ברייטקס מרתון. אלו הדגמים המובילים (לברייטקס יש גם דגם בולווארד שזה כמו מרתון רק עם הגנות צד משופרות, טכנית הדירוג הבטיחותי כמעט זה ולכן המרתון בהחלט מספיק לדעתי, בטח שאם לא רוצים להשתולל מבחינה תקציבית).

עוד נקודה חשובה, כל הזמן יש מבצעים ולכן אני ממליץ כרגע רק לבצע הזמנה (שתינתן אופציה לביטול/החזר כספי/החזר בשוברים) לדגם שתבחרו ולא לרכוש ולקחת כרגע. בינתיים שיש הזמנה לעקוב אחרי המבצעים השונים, כך אם יהיה מבצע תוכלו ללכת על הדגם הטוב יותר או שאולי הדגם שתזמינו יוזל ותוכלו להנות מההוזלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו