מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות מגיל לידה שמתאים לרכב קטןנ15/07/2020
הי קובי,
לקראת לידה, מחפשת המלצה לכיסא בטיחות מגיל לידה.
האוטו שלי הוא קיה פיקנטו - קטן מאוד, וכרגע נראה שאצטרך לשים את הכיסא הנוסף מקדימה. אני יודעת שזה לא אידיאלי, אבל אני חושבת גם איפה לדחוף את העגלה, ונראה שאזדקק לשטח מאחור. בנוסף, אם יהיו מאחור שני כיסאות, אף אחד לא יוכל לשבת שם בנוסף.
האם יש לך המלצה לכיסא בטיחות מתאים? התקציב לא מוגבל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/07/2020שלום,
לפי מה שהבנתי יש מושב קיים ובקרוב צריך לשים עוד מושב לתינוק נוסף?
אם כן, קחי בחשבון שלשים כיסא בטיחות מלפנים יהיה בעייתי, בדרך כלל זה מסתיר כמעט לחלוטין את מראת הצד. לכן יש לבדוק ברכב טרם הרכישה.
הכיסא הכי צר כיום שלדעתי גם יהיה נוח הוא גרקו סלים פיט.
יותר אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון, הם לא בהרבה יותר רחבים אבל יותר בטיחותיים.
כמובן שאני ממליץ שוב, לעשות את כל הבדיקות טרם הרכישה, לשים מלפנים, במושב האחורי לראות איך מסתדר עם עוד כיסא וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שלא הייתי ברורה
נ16/07/2020אכן, זה ילד שני.
אז ממה שאני מבינה, לקחת את שלושת הכיסאות שהמלצת עליהם ולבדוק אם לא מסתירים את מראת הצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/07/2020שלום,
העיקר שאיכשהו הבנתי. אכן כן. רק לקחת בחשבון שהברייטקס וצ'יקו חורגים מהתקציב ולכן זה לשיקולכם. בימים רגילים אני תמיד אמליץ לחרוג מהתקציב עבור בטיחות, כרגע זה שיקול אישי של כל אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלקל יש יתרון כלשהו?
נ17/07/2020אני לא מתכוונת להוציא את התינוק מהאוטו כשהוא בתוך בסלקל. יש לסלקל בכל זאת יתרון כלשהו במושב הקדמי, לעומת כיסא בטיחות מגיל אפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/07/2020שלום,
לא. אין יתרון אם לא מתכוונים להוציא מהרכב יחד עם התינוק, זה היתרון הגדול והמשמעותי (בהרבה מקרים מתחבר גם לעגלה).
בעבר סלקלים היו נותנים זווית שכיבתית יותר מכיסאות מה שיותר נוח לתינוקות, היום רוב הכיסאות כמעט מגיעים לזווית הסלקל, הכי קרוב זה הצ'יקו נקסטפיט. גם אם לא מגיעים יש מוצרים שמשפרים זווית לכיסאות כך שלדעתי בנושא הזה אין לסלקל יתרון על כיסא.
כן יש יתרון במושב הקדמי בנושא הסתרת המראה, אף סלקל לא יחסום את שדה הראיה למראה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)