התלבטות בין עגלת ספורטליין cielo pl לנונה טריב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת ספורטליין cielo pl לנונה טריב
    שרה
    16/07/2020

היי,
    אני מתלבטת בין 2 העגלות הללו.
    הנונה יקרה ביחס לספורטליין ואני רוצה לדעת האם שווה להשקיע עבורה. מה אני מרוויחה בנונה לעומת הספורטליין? האם הנונה עגלה חזקה יותר?
    חשוב לי שהקיפול יהיה נוח וקל.. ושיתפוס הכי מעט מקום ברכב..
    האם הנונה קומפקטית יותר? קלה יותר?
    אשמח מאד לעזרתך.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/07/2020

שלום שרה,

שתיהן נוחות מאוד לקיפול ויחסית לעגלות עם טיולון דו כיווני מאוד קומפקטיות.
    מה שתקבלי בנונה זה גלגלי PU שלדעתי יותר איכותיים ולכן הניוד יהיה יותר נוח, שקט ובלימת הזעזועים טובה יותר מהגלגל. מצד שני לנונה אין קפיצים טובים לדעתי אז בנושא בלימת הזעזועים זה מתאזן. הנונה קלה יותר בערך בקילו וחצי, תלוי מול איזו סיילו משווים.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט 2 או טייגר 2, שתיהן מציעות גלגלים כמו בנונה, משקל זה לנונה, מחיר באזור הסיילו, גגונים יותר טובים, מושב יצוק מלפלסטיק וכו'. לדעתי למרות שאני המשווק, זו התמורה הכי טובה לכסף כיום. כל מה שיש בתוך העגלה הגיע מדרישות שקיבלתי כאן בפורום ואין עגלות שיכולות להכיל הכל (עד עכשיו). שתיהן יכלו להימכר החל משבוע הבא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שרה
    19/07/2020

תודה על תגובתך. באילו חנויות אפשר למצוא את הבייבי בוס בובקט 2 או טייגר 2?
    אני גרה בירושלים ולא נתקלתי בשניהם בחנויות שהייתי.
    בנוגע לקפיצים טובים, אם השימוש שלי בעגלה הוא בעיקר בתוך העיר באזורים חלקים זה משנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2020

שלום שרה,

יהיה ברהיטי אור. העגלות רק השבוע נכנסו לארץ אחרי שהדור הראשון חוסל כולל תצוגות, לכן קשה כרגע למצוא. ישתנה בקרוב מאוד.

לגבי הקפיצים, פחות יהיה צורך למרות שדווקא בירושלים יש מקומות בהם לדעתי כן חייבים קפיצים טובים. כמוכן הטיולים עם תינוק משתנים מהקיים לפני, גני חיות, פארקים, יער וכו' כן ידרשו מהעגלה מאמץ נוסף ואז נודה שיש קפיצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שרה
    20/07/2020

היי,
    אני אמורה ללדת עוד 3 שבועות ורוצה לקנות את העגלה בהקדם. מתי להערכתך יכנס למלאי ברהיטי אור?
    בנוסף, רציתי לשאול האם הקיפול של העגלות של בייבי בוס נוח ופשוט כמו הנוננה? (בסרטון ביו טיוב זה נראה קצת יותר מורכב)
    והאם אפשר להשים סלקל?
    תודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2020

שלום שרה,

יש כבר ברהיטי אור ומלאי נוסף יגיע בהמשך השבוע.
    הקיפול נוח, ביד אחת. בסופו של יום כל עגלה דורשת תרגול קל של הקיפול אבל זה די בסגנון של הסיילו. ניתן לחבר סלקלים של: ג'ואי, מקסי קוזי ואבינוט. בנוסף יש מותגים סינים שאני פחות ממליץ שגם מתחברים.
    יש לרכוש מתאמים כדי לחבר את הסלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שרה
    23/07/2020

היי,
    רכשתי היום את הבובקט 2 ברהיטי אור.
    ראשית, תודה על העזרה והייעוץ.
    שנית, האם כל דגם של סלקל של מקסי קוזי ואבינוט מתאים לעגלה? או רק דגמים מסוימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/07/2020

שלום שרה,

לאבינוט יש דגם אחד והוא מתאים. דגם נוסף לא משווק בארץ ולכן לא בדקתי. מבחינת מקסי קוזי, כל הדגמים שבדקתי התאימו. ליתר ביטחון קחו את מתאמי העגלה ולפני רכישת הסלקל בדקו.
    נ.ב: אני יודע שאין לרהיטי אור מתאמים. מחר יקבלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו