מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין טיולונים - ארגו מטרו, מקלרן אוטם ויויועירית18/07/2020
שלום, לאחר שהעגלה שלי נגנבה אני מחפשת טיולון לבני בן השנה ותשע שישמש אותי לעוד כשנה.
אני מתלבטת בין הארגו מטרו, מקלרן אוטם ויויו
האם אתה יודע למי מביניהם יש את המשוב הרחב ביותר? בתחושה שלי עדיף הארגו מכיוון שהמזרן נוח. אשמח לעזרה בעניין.
אם אני מוותרת על כך שהעגלה תהיה קלת משקל - איזה טיולון הוא נוח ביותר לפעוט? הבנתי שלמקלרן יש דגם רחב, אשמח לשמוע את דעתך .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2020שלום עירית,
ראשית כל השלושה מעולים. הארגו והמקלארן יותר מרווחים במעט מהיויו וגם זווית השכיבה יותר ישרה. כמוכן בשניהם יש מדרך רגליים מתכוונן. כולם מאוד נוחים בניוד, נוחים לקיפול וכמובן מורשים לעליה לטיסות. הארגו זול משמעותית.
ממליץ להתנסות בהם, זה היתרון בטיולון ביחס לעגלה. להושיב את הילד, לטייל בחנות ומחוצה לה, לתפעל (לשנות מצבים, לחגור את הילד וכו'), לקפל ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עירית19/07/2020תודה! מכיוון שהם יותר מרווחים , היית ממליץ יותר על הארגו או על המקלרן ? ההפרש במחיר לא משמעותי בשבילי , יותר הנוחות של הילד. אני מבינה שהמזרן של הארגו יותר נוח . מה בעצם ההבדל ביניהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/07/2020שלום עירית,
כמו שציינתי ממליץ לבדוק פיזית. אני אישית חושב שהארגו יותר נוח לתינוק. יחד עם זאת ניתן להוסיף מזרן ויסקו למקלארן כך שזה יאזן.
המקלארן מעט יותר קלה ולדעתי מעט יותר נוחה לניוד. בדרך כלל הם נמכרים במחיר זהה ולכן אני חושב שהארגו במחירו כיום מספק תמורה הרבה יותר טובה ביחס לעלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה לאחר רכישה
עירית30/07/2020אחרי התלבטות והשוואה בחנות קניתי את המקלרן , מכיוון שהיא יותר רחבה והיתה יותר קלה להסתובב איתה. עכשיו , אחרי שהלכתי איתה כמה פעמים אני שמה לב שהילד שלי הקלות מסיט את הרצועות וזז בתוך העגלה . ממש מסתובב ומנסה לרדת . מה גם שהקשירה של הרצועות ממש לא נוחה ( את זה הייתי צריכה לבדוק מראש ולא חשבתי על זה) איך אני יכולה לאבטח את הילד שלי שלא יוכל לזוז מהמושב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/07/2020שלום עירית,
בגדול ההמלצה שלי להדק את הרצועות ככל הניתן, בדרך כלל זה עושה את העבודה. אם זה לא עוזר יש תפס לבית החזה המיועד לכיסאות בטיחות אבל מתאים גם לעגלות, הוא מונע מהתינוקות להסיט את הרצועות לצדדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)