התלבטות לגבי שילוב אידיאלי של תמורה מול עלות בעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי שילוב אידיאלי של תמורה מול עלות בעגלה
    גילי
    20/07/2020

שלום וברכה,
    מחפשת לקנות עגלת אמבטיה + טיולון.
    השיקולים החשובים לנו הם יציבות, נסיעה נוחה ויכולת להעלות ולהוריד את העגלה במדרגות, וגם קצת נראות...
    מבחינת תקציב, ההעדפה להשקיע 1500 עד גג 2000.
    לא אכפת לי יד שניה אבל אני רואה שעגלות יקרות במקור נשארות יקרות גם ביד שניה...
    רציתי לשאול האם ניתן לקבל המלצה לעגלה שנותנת תמורה טובה למחיר.
    להבנתי מחיר של עגלות לא מהווה שקלול נקי של המעלות שלהן אלא יש המון מקום של מיתוג, אופנתיות וכן הלאה.

יש לי בבית פג פרגו בת קרוב ל-10, מצוינת לגמרי רק נראית ממש מיושנת.
    לפני שנתיים רציתי עגלה חדשה, עשיתי סבב חנויות וכל חנות סתרה לחלוטין את ההמלצה של החנות הקודמת והמליצה על משהו אחר כך שנשארתי עם הפג.
    בנוגע למדרגות - שמעתי המלצות סותרות לגבי הסולה שי מתאימה לטווח המחירים, מספר אנשים אמרו שמעלים ומורידים והעגלה נשארת בסדר. שמעתי על מישהו אחר שהשלד נשבר לאחר תקופה. אשמח אם יש המלצה בעניין זה או המלצה כללית של שיקולים מול מחיר.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2020

שלום גילי,

לגבי עגלות ומדרגות, אף עגלה לא מאושרת לעלות מדרגות יחד עם תינוק בתוכה. לאורך זמן כל עגלה תישחק עד למצב שבר. בעליה במדרגות יש משקל של תינוק בעגלה, ההורה מפעל לחץ מטורף על הידית כאשר משקל התינוק יוצר ניגוד, זה השוחק מספר אחת של עגלות ולא אחת זה מוביל לשבר. לא משנה מה המותג או החברה, חלק יחזיקו יותר וחלק פחות. הכל שאלה של משקל התינוק וכמה מדרגות עולים.
    עגלות עם גלגלים גדולים יחזיקו יותר זמן.

לגבי עגלות. לחנויות יש אינטרס. ההמלצה שלי תמיד:
    להתמקד ב2-3 עגלות שרוצים: לשים משקל של תינוק בתוכן (12 ק"ג), לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לתפעל לבד, לקפל לבד, לבדוק ברכב, זה יוביל לכך שתגיעו למוצר שהכי עונה לצרכים שלכם.

עד 2000 ש"ח לדעתי ספורטליין סיילו עונה טוב לרוב הדרישות. בחריגה מהתקציב ב2000+ יש את בייבי בוס בובקט וארמדילו פליפ XT3 שלדעתי שווה לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו