מתלבטת בין ארבעה סוגים של עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין ארבעה סוגים של עגלות
    עדי
    21/07/2020

היי קובי, אני מתלבטת בין סייבקס, בוגבו 5, ספורט ליין ו-mom.
    אני מחפשת שקודם כל העגלה תהיה קלה, לא מסורבלת, נוחה לקיפול, שהאמבטיה שלה תהיה יחסית גדולה ולא קטנה, שיהיה פתחי איוורור לתינוק, שכמובן העגלה תהיה יציבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2020

שלום עדי,

1. יש פער תקציב ענק בין הדגמים! באם זה רלוונטי?
    2. איזה דגם של MOM? הם בעיקר מייצרים טיולונים ו-2 דגמים של עגלות. הטיולונים לדעתי מוצלחים אבל לא הייתי ממליץ מלידה והעגלות שלהם לדעתי פחות מוצלחות, בטח בהשוואה לדגמים שציינית.

בוגבו ומיוס עולות סביב 4800 ש"ח הסיילו XL (יש לסיילו 3 גרסאות, זו לדעתי המוצלחת מהשלוש) עולה סביב 2490 ש"ח.
    מבחינת משקל הסיילו 10.2 בי 10.1 ומיוס 9.9 כך שאין הבדל גדול. כל ה-3 נוחות לקיפול, הבי מעט פחות ומצריכה 2 ידיים, המיוס לא יכולה להתקפל עם הטיולון כשהוא פונה אליכם בניגוד לאחרות. התפעול של כולם די נוח, בבי שליפת האמבטיה פחות נוחה. לבי אין פתחי איוורור רק מזרן נושם, ניתן לרכוש מהדורות מיוחדות או גגון בריזי כדי שיהיו פתחי אוורור זה מייקר את הסיפור.
    ממליץ פשוט לגשת לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בתוך כל אחת מהעגלות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לתפעל לבד (לחבר אמבטיה וטיולון, לשנות מציבים, מצבי גובה לידית וכו'), לאחר מכן לקפל. כך תוכלו לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

הייתי גם ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס טייגר (שוקלת 8.7 ק"ג) או בובקט (שוקלת 8.2 ק"ג). הן מציעות בעיקר את כל היתרונות של כל שלושת העגלות שציינת והן קלות יותר, גם במחיר הן בסביבות המחיר של הסיילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו