כסאות בטיחות מגיל לידה בדגש על בטיחות ונוחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסאות בטיחות מגיל לידה בדגש על בטיחות ונוחות
    רועי
    26/07/2020

היי,
    אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות שמתאים לגיל לידה (מוותרים על סלקל) ונשמח לדעת איזה דגם הכי מומלץ מבין הדגמים הבאים, בדגש על בטיחות ונוחות:
    1. צ’יקו פיט 4.
    2. 4Ever Extend2Fit מבית GRACO.
    3. One4Life BRITAX.

וכמובן אם יש דגם אחר שלא ציינו ומומלץ יותר נשמח לדעת.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2020

שלום רועי,

שלושת הדגמים מאוד יקרים (למעט הגרקו שכל הזמן במבצעים).
    לכן מבין ה-3 לדעתי הגרקו הוא האופציה הטובה ביותר מכיוון שבטיחותית הם די זהים.
    אני אישית פחות ממליץ על ה-3 האלו מכיוון שהם מושבים שמוגדרים מגיל לידה ועד גיל 12 שנים. אני פחות אוהב את הרעיון, בנוסף אף אחד לא באמת מושך איתם עד גיל 12 וקונים בוסטר בהמשך. כמוכן הם יקרים בהשוואה לדגמים שלהם שלא הופכים לבוסטר (למעט הגרקו שכל הזמן במבצעים).

אני יותר ממליץ על צ'יקו נקסטפיט בגרסאות הזיפ
    או על ברייטקס מרתון או בולווארד קליקטייט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

רועי
    27/07/2020

אז ממה שאני מבין אם מתעלמים מעניין המחיר שלושת הדגמים די אותו הדבר?

את הדגמים שהצעת שללנו כי הם נראו פחות מתאימים לגיל לידה (נראית אחיזה פחות טובה בכריות ישיבה ומרחק גדול יותר בין הכריות ראש), זו אחת הסיבות שהתמקדנו בשלושת הדגמים ששאלנו לגביהם. האם אנחנו טועים ואין לכך כל כך חשיבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/07/2020

שלום רועי,

לדעתי כן, אולי ברייטקס פחות מתאים אבל הצ'יקו נקסטפיט לדעתי מושלם, גם מניסיון אישי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

רועי
    04/08/2020

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו