כיסא בטיחות ועגלה יחסית קלה וזולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות ועגלה יחסית קלה וזולה
    עדי
    29/07/2020

שלום, אנחנו מעוניינים לקנות עגלה קלה יחסית, אז רציתי להתייעץ לגבי היויו החדשה אם היא מומלצת, או עגלה אחרת קלה ויחסית זולה.
    ולגבי כיסא בטיחות איזה מומלץ גם לנסיעות ארוכות ונוח להוצאה של הילד כי האוטו קצת נמוך ובמחיר לא גבוהה מידי
    תודה מראש(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

עדי
    29/07/2020

שאין אופציה לכיבוי הכרית אוויר אז הכיסא יישב מאחורה ויש מרחב יחסית אבל אוטו נמוך.
    וכמובן שהכיסא יהיה בטיחותי ונוח לילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2020

שלום עדי,

לגבי כיסאות בטיחות. אני בדרך כלל ממליץ על ברייטקס קליקטייט כאשר המרתון הוא הזול ביותר ולא נופל ברמת הבטיחות מהדגמים היקרים. בנוסף אליו אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט בגרסאת הזיפ. שני הדגמים אינם זולים אבל וזה אבל גדול, הם ישרתו מגיל לידה עד גיל 6 שנים בממוצע ולכן לא הייתי חוסך! שניהם לא הכי נוחים להוצאה והכנסת התינוק כאשר הם נגד הכיוון כמו כל הכיסאות. היחידים שכן נוחים הם כאלו מסתובבים אך לדעתי הם לא ברמת הבטיחות של צ'יקו או ברייטקס ושוב, זה עניין בטיחותי ואיני ממליץ לחסוך.

לגבי עגלה, איני ממליץ על היויו. ראשית הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ וביויו זה לא מתאפשר, בנוסף אין ממש אמבטיה אלא שק שינה והטיולון עצמו מתאים מגיל חצי שנה, לא תמיד השק שינה יתאים עד גיל חצי שנה לכן לדעתי זה סוג של בעיה.
    יש מחיר למוצר קל והמון פשרות.
    אני יותר ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט או איזי ווקר צ'ארלי, שתיהן סביב ה-8 ק"ג (כ-2 ק"ג וחצי יותר מהיויו) אבל עם טיולונים דו כיווניים, ידית מתכווננת, מעקה, אמבטיה רצינית ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו