ריפוד בכיסא בטיחות גרקו פוראבר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ריפוד בכיסא בטיחות גרקו פוראבר
    שירה
    30/07/2020

שלום
    יש לי את הגרקו פוראבר טרושילד. קצת מאוכזבת שהוא מרגיש ממש יושב גם במצב 1 וגם אחרי ששמתי מגבת מתחת לבסיס. אבל עכשיו התינוקות גדלה והשאלה עד מתי להשאיר את הריפוד המקטין. היא בת 7 חודשים. בגוף מרגישה שאפשר להוריד אבל בראש מרגישה שלא יהיה מספיק צמוד בלי. מצרפת תמונה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2020

שלום שירה,

לגבי הריפוד המקטין, ניתן להוציא בכל עת, אני לילדי הוצאתי כבר בימים הראשונים. אם את חשה שיש צורך בתמיכת ראש יש צווארונים שיספקו תמיכה מעולה.
    לגבי מגבת, יש מוצר מגביה שלדעתי יותר יעיל ממגבת.
    אני לא יכול לשים כאן לינקים אז תרשמי באתר טוילנד:
    ספוג מגביה להתקנה נגד כיוון הנסיעה של כסאות וסלקלים בייבי בוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עוד שאלה

שירה
    30/07/2020

הסתכלתי על הספוג. זה שונה מגליל הספוג שלוקחים לבריכה? כי נראה דומה. ואז יכולה לאתלר. הלכתי היום לחנות שיראה אותו מתקין. הוא התקין יותר בשכיבה כמו סלקל אבל הכדורית של הפלס יצאה מהטווח הכחול שבו היא אמורה להיות לפי ההוראות. כשהייתי לו הוא אמר מה אני רוצה נוחות או הוראות. הלכתי על לפי ההוראות. כי מניחה שזה מה שבטוח השאלה אם התקנה במצב יותר שוכב באמת פוגעת?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2020

שלום שירה,

הספוג דומה לשל גליל בריכה אבל הוא יותר קשיח.
    אסור שהבועה תעבור את הסימון ולכן טוב עשית שהלכת לפי ההוראות ולא לפי הנוחות.
    חשוב לציין שכיסאות בטיחות נגד הכיוון בדרך כלל פחות נוחים מסלקל אבל, בגיל 6-8 חודשים זה כבר לא אמור לשנות לכן, אני חושב שזה ישתפר עם הזמן.
    אחת הסיבות שאני פחות ממליץ על הפוראבר מלידה ויותר על הצ'יקו זה בגלל הזווית היותר טובה של צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו