בחירת עגלה לילד ראשון עם אמבטיה גדולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון עם אמבטיה גדולה
    תפארת
    06/08/2020

שלום, אני מחפשת עגלה לתינוק ראשון.
    אשמח להמלצה לעגלה שתהיה חזקה מספיק לעוד ילדים בעתיד.
    אמבטיה גדולה (תינוק גדול)
    הורים גבוהים אז שתהיה מתאימה.
    קלת משקל (קומה שניה בלי מעלית)
    בסכום כ-2500 ש"ח

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2020

שלום תפארת,

חשוב להבין, ככל שהעגלה תהיה יותר גבוהה כך משקלה יעלה. ככל שהיא תהיה יותר רחבה כך משקלה יעלה ולכן צריך לעשות שיקולים של ויתורים במקרה.
    לדוגמא, ניתן לרכוש עגלת סלסלה של איי.בי.סי דיזיין שהיא מושלמת לגבוהים, מרווחת ועם כושר שרידות יוצא דופן והיא במבצעים ונכנסת לתקציב. אך יש כאן אבל וזה משקלה, היא שוקלת מעל 12 ק"ג.

אני חושב שלצורך שלך הייתי ממליץ ללכת על עגלת בייבי בוס בובקט 2, היא לא גבוהה אך גבוהה מהממוצע במעט. היא לא רחבה כמו הסלסה אך זה רק ב-3 ס"מ בסלסה וב- 2 ס"מ בטיולון כלומר היא יותר מרווחת מהממוצע. הרווח הגדול הוא במשקל: 8.2 ק"ג שזה 4 ק"ג פחות מהסלסה! היא גם קומפקטית יותר לאחר הקיפול. היא גם בתקציב.
    היא לא נמכרת הרבה שנים כמו הסלסה אבל מדובר בעגלה אמינה מאוד ויש מעט הורים שכבר עם ילד שני על העגלה ולכן זה מעיד על כך שהיא חזקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו