מחפשת טיולון נוח עבור בן 4 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת טיולון נוח עבור בן 4 חודשים
    רוני
    16/08/2020

מחפשת טיולון לתינוק בן ארבעה חודשים
    הכי חשוב שיהיה נוח לתינוק ושתהיה חזקה (גם לנסוע עם כורכר וגם שלא תיפול אחורה כששמים תיק)
    שכיבה מלאה
    מתקפלת בקלות
    תקציב 1000 אפשר גם לחרוג בשביל משהו טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/08/2020

שלום רוני,

אם יש אופציה לחכות הייתי ממליץ לחכות. מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + היות ואין טיולונים דו כיווניים (בדרך כלל הן מגיעים יחד עם אמבטיות) לדעתי קצת מוקדם מדי.
    אם בכל זאת, הייתי בודק את ארגו מטרו שלדעתי עונה הכי טובה לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הבעיה שגם הטיולון של האינגלזינה שלי

רוני
    16/08/2020

לא עם הפנים להורה והילד כבר ממש גדול, יש לך המלצה אחרת?
    לא איכפת לי להשקיע הרבה כסף אבל ממש לא מעוניינת באמבטיה נוספת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/08/2020

שלום רוני,

לצערי זה בעייתי. יש רק לסייבקס דגם כזה ולדעתי הוא לא מוצלח וצפוף. גם לבוגבו יש דגם אנט שגם אפשר למצוא חדשים בזול ביד 2 עקב מבצע שהיבואן עשה, לדעתי הוא בעייתי כי התפעול והקיפול מאוד מסורבלים וכשהטיולון פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיבו והוא רק במצב ישיבה.
    אולי לחפש בוגבו בי ביד 2 אם מתאפשר חדש אז מעולה אבל המחיר מטורף לטיולון (הפלוס שניתן יהיה לצרף אמבטיה בעתיד לעוד תינוק). כמוכן היא פופלארית מאוד כיד 2 ולכן כשתמכרו חלק מההשקעה יחזור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו