מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת טיולון נוח עבור בן 4 חודשיםרוני16/08/2020
מחפשת טיולון לתינוק בן ארבעה חודשים
הכי חשוב שיהיה נוח לתינוק ושתהיה חזקה (גם לנסוע עם כורכר וגם שלא תיפול אחורה כששמים תיק)
שכיבה מלאה
מתקפלת בקלות
תקציב 1000 אפשר גם לחרוג בשביל משהו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/08/2020שלום רוני,
אם יש אופציה לחכות הייתי ממליץ לחכות. מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + היות ואין טיולונים דו כיווניים (בדרך כלל הן מגיעים יחד עם אמבטיות) לדעתי קצת מוקדם מדי.
אם בכל זאת, הייתי בודק את ארגו מטרו שלדעתי עונה הכי טובה לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הבעיה שגם הטיולון של האינגלזינה שלי
רוני16/08/2020לא עם הפנים להורה והילד כבר ממש גדול, יש לך המלצה אחרת?
לא איכפת לי להשקיע הרבה כסף אבל ממש לא מעוניינת באמבטיה נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/08/2020שלום רוני,
לצערי זה בעייתי. יש רק לסייבקס דגם כזה ולדעתי הוא לא מוצלח וצפוף. גם לבוגבו יש דגם אנט שגם אפשר למצוא חדשים בזול ביד 2 עקב מבצע שהיבואן עשה, לדעתי הוא בעייתי כי התפעול והקיפול מאוד מסורבלים וכשהטיולון פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיבו והוא רק במצב ישיבה.
אולי לחפש בוגבו בי ביד 2 אם מתאפשר חדש אז מעולה אבל המחיר מטורף לטיולון (הפלוס שניתן יהיה לצרף אמבטיה בעתיד לעוד תינוק). כמוכן היא פופלארית מאוד כיד 2 ולכן כשתמכרו חלק מההשקעה יחזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)