מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דגם עגלה בייבי בוס טייגר 2020 מה השינויים ושדרוגים?אביגיל גוט23/08/2020
שלום
רציתי לברר לגבי דגם עגלת בייבי בוס 2020,
הבנתי /שהיא עוברת שדרוגים מפעם לפעם,
רציתי לברר מה השינויים שנעשו בעגלה במהדורה האחרונה.
בנוסף - אני מתעניינת גם בעגלת סילבר קרוס דגם: וייפר ובעגלת sport line דגם cielo בהנחה שההבדלים במחיר שוליים עבורי, תוכל להגיד לי מה הנקודות הבולטות שכדאי לשים לב אליהן?
בגדול אני מחפשת את מה שרוב הישראלים רוצים - בטיחות יציבות לתינוק למול קלות ניוד וקיפול.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/08/2020שלום אביגיל,
נעשו המון שדרוגים. אני ידביק בהמשך כי זה ארוך.
הבעיה שכל המלאי אזל ויגיע רק באוקטובר.
הסילבר קרוס שונה כי היא גדולה יותר בקיפול, כבדה יותר והטיולון לא שוכב ישר אלא יש שקע בין הגב לישבן.
בין טייגר לסיילו, פרט למחיר זול יותר לסיילו לטייגר יש עליונות כמעט בכל פרמטר החל ממשקל קל יותר בקילו וחצי, גלגלים יותר איכותיים ולכן יכולת ניוד עדיפה + בלימת זעזועים עדיפה, נעמדת לאחר הקיפול, מושב יצוק שמספק זווית ישיבה טובה יותר ולדעתי תמיכת גב טובה יותר, כל הבדים ניתנים להסרה, גגון טיולון גדול יותר, מזרן נושם באמבטיה, סל חפצים גדול יותר, רוחב שלדה צר יותר ועוד.
הטייגר והבובקט תוכננו בדיוק לישראלי. בדרך כלל הדרישה היא נוחות ההורה ובדרך כלל שהולכים בדרך זו יש המון פשרות בנוחות התינוק, עגלות בייבי בוס תוכננו כך שלא יהיו פשרות בנוחות התינוק והן מרווחות מעגלות מקבילות ועדיין עונות לכל דרישות נוחות ההורה.
מהם ההבדלים בין טייגר לטייגר 2:
באמבטיה: נוסף וילון הצללה נשלף לחלק הקדמי כך שתהיה הגנה מלאה משמש, רוח וחיידקים (לא עלינו).
כל הבדים שלה יהיו שליפים לכביסה, כיום רק 90% נשלף.
יהיה כיסוי רגליים עם רוכסן, זה מקל בהכנסת התינוק לעגלה ואם יש בוקר קריר ופתאום נהיה חם, אפשר לפתוח את הכיסוי ולהשאירו על האמבטיה במקום להוציא ולאחסן בסל או בתיק. נוספו כיסים לאמבטיה לשים טלפון, מפתחות, אלכוג'ל וכו'.
בטיולון:
גב המושב יהיה מכוסה בבד שיסתיר את הפלסטיק השחור למראה נקי ומעוצב יותר.
השינוי הכי גדול זה שבעצם יש מושב חדש לחלוטין, יהיה ניתן לקפל יחד עם הפגוש (לדעתנו החיסרון הכי בולט שלנו עד הטייגר/בובקט 2, בתכנון הראשוני החלטנו כך כי זה יוצר טיולון רחב יותר, אנו לא מאמינים במושב צפוף! כיום הצלחנו לפתח מושב שמתקפל עם הפגוש ולא מצטמצם בגודל!), בנוסף יהיה יותר קל להלבישו על השלדה (כיום צריך להתכופף ובחדש זה נעשה בעמידה ללא צורך להתכופף). בנוסף, נוספו כנפיים מבד בצד המושב, הם נועדו 1. לספק תמיכה לתינוק 2. במידה ותינוק נרדם בישיבה וההורה לא שם לב, זה שומר שהתינוק לא ישן בזווית לא בריאה 3. יוצר הגנה בין המושב לברזלי העגלה בצד, כך מונע מכות או מגע של התינוק בברזל.
גם באמבטיה וגם בטיולון הוכנה תשתית להחלפה קלה של הבדים ובעתיד יהיו ערכות בדים בצבעים שונים שיהיה ניתן לרכוש בנפרד וכך להחליף צבע. לצערנו בגלל הקורונה לא יכלנו לטוס ולבחור את הבדים ולכן כרגע זו לא אופציה קיימת.
היא תהיה רלוונטית לקראת סוף השנה. יהיו מגוון צבעים כך שתוכלו לשנות את צבע העגלה מתי שרק תרצו בעלות מאוד מתחשבת (ביחס למותגים אחרים).
תהיה אופציה לרכוש בנפרד ערכה שתהפוך את ידית העגלה והמעקה לגוון חום/קאמל (לאור בקשות רבות), החיסרון ביחס לחברות אחרות שזה יהיה בתשלום קטן, היתרון שיהיו 2 צבעים לידית ולמעקה שההורה יוכל להחליף בינהם. עלות הערכה 50 ש"ח. יהיה ניתן להוסיפה במעמד תשלום היתרה.
בשלדה: אין שינויים גדולים כי השלדה מושלמת, יש שינוי עיצובי קל בניטים של הגלגלים שיהיו בצבע הגלגל ולא בצבע כסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטייגר 2020
אביגיל גנוט25/08/2020וואו תודה על התשובה המהירה, היעילה והמפורטת.
ראיתי גם את הסרטון מהתערוכה בגרמניה וממש התרשמתי.
יש לי בעיה עם התאריך. תאריך לידה משוער זה באוקטובר,השאלה איפה יהיה ניתן להזמין הכי מהר ויותר מכך- האם יש אפשרות לראות את הדגם היום איפשהו? ראיתי את הדגם הקודם.
שאלה נוספת- האם אתה מכיר את העגלות 2 cybex mios,
ושל mamas and papas דגם flip?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/08/2020שלום אביגיל,
הסרטון צולם לפני כמעט שנה ואז באמת סקר את טייגר 2020 אבל כיום נמכרת טייגר 2 שעברה את מקצה השיפורים שבפירוט.
הטייגר 2 מוצגת (ואפשר להתרשם פיזית) כרגע ברשת עגליס ובחנות מקס בייבי פ"ת וככל שידוע לי אין להם במלאי לכן זה אומר לחכות לאוקטובר. המשלוח נכנס לישראל בסוף ספטמבר ולכן להערכתי יהיה זמין בתחילת אוקטובר. אצל כל משווק מורשה ניתן להזמין ויגיע באותו הזמן. זה לגבי הזמנה.
לגבי זמינות יש זמין ברשת מורד גיליס.
לגבי מיוס, לדעתי משלמים כמעט 2000 ש"ח יותר ולא מקבלים עליהם הרבה תמורה פרט למותג ועיצוב מרשים. לדעתי הטייגר נוחה יותר בניוד באופן משמעותי ככל שהדרך יותר משובשת, הסל יותר גדול, המושב יצוק מפלסטיק, מתקפלת עם הטיולון לשני הכיוונים (המיוס רק כשהמושב פונה לכיוון בנסיעה), גגונים יותר גדולים ועוד (יש השוואה באתר שלנו בדף של הטייגר בתחתית שלו).
לגבי הארמדילו, היא מאוד דומה לטייגר ביתרונות רק שיש לה חיסרון משמעותי, היא כבדה יותר בכ-3 ק"ג. אמור לצאת להם דגם חדש שיהיה קל יותר בקילו אבל להערכתי יקח יותר מחודשיים כי רק שבוע שעבר הושק בבריטניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי בו טייגר 2020 הזמנה
אביגיל גוט06/09/2020הי
ממה שראיתי קצת ברשת, קבלתי רושם שעלי להזמין את העגלה מראש.
אני ממש רוצה להצטרף להזמנה של אוקטובר. טייגר 2 2020, מה הדרך הטובה ביותר? איך אפשר לראות צבעים וכו'?ולבצע רכישה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטייגר 2020
אביגיל גנוט07/09/2020הי
שוחחתי עם אחד מהספקים שלכם לגבי הזמנה למשלוח של תחילת אוקטובר, יש לי שאלה לגבי הצבעים, הוא הציע בשחור, באפור ובבורדו, ממה שאתה כתבת הבנתי שנתן יהיה לקבל ידיות בצבע קאמל, הספק אמר לי שאין כרגע, מתי כן יהיה במלאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/09/2020שלום אביגיל,
הטייגר צפויה להגיע בשבוע הראשון של אוקטובר.
ניתן לבצע הזמנה מראש אצל כל משווק מורשה שלנו. הם שולחים לנו את ההזמנה ואנחנו שולחים לחנות ברגע שמגיעות העגלות.
לגבי תמונות הצבעים, בגלל שיהיו הרבה שילובים אז כרגע התמונות בעריכה. ברגע שיסיימו נעלה לאתר. אני מעריך שיקח בין שבוע לשבועיים.
לגבי צבעי העגלה במשלוח הבא זה יעבוד באופן שונה.
יהיה בסיס צבע לעגלה שזה תחתית האמבטיה ומושב הטיולון ויהיו ערכות צבע שזה הגגונים וכיסוי האמבטיה.
הבסיס יהיה באפור או שחור וההשלמות יהיו גם באפור ושחור ובנוסף ורוד ואדום יין. בהמשך יכנסו השלמות צבעים נוספות שזה אומר שבעתיד תוכלו להחליף צבע לעגלה בעלות זולה יחסית.
לגבי הידיות יש ערכה בנפרד, ניתן יהיה להזמין מהחנות. כרגע לא התחלנו לשווק את הערכה ולכן החנויות לא יודעות במה מדובר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי בו טייגר 2020
אביגיל גוט11/09/2020וואו תודה על התגובה
אני עוניינת לקנות סלקל שיוכל להתאים. האם יש מתאמים?
על איזה סלקל אתה ממליץ? חשוב לי שהזווית תהיה בריאה לתינוק,
ראיתי את הסייבקס דגם אטון, גראקו ו:צ'יקו.
מה כדאי ומה מתאים לטייגר?
תודה גדולה, עזרתך מצילה ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/09/2020שלום אביגיל,
ראשית אף סלקל אינו מושלם לתינוקות מבחינת הזווית ולכן חשוב לקחת בחשבון שבריא זה לא. ההמלצות הן עד 45 דקות נטו סה"כ ליממה ועד 30 דק' לשהייה רצופה.
כדי לחבר לטייגר יש לרכוש מתאמים. עליהם מתחברים סלקלים של: ג'ואי, מקסי קוזי ואבינוט. לדעתי המקסי קוזי מיקו נותן תמורה מעולה למחיר, יחסית נוח לתינוקות, בטיחותי וקליל.
כמוכן הוא כולל בסיס במחירו כך שהתמורה לכסף מעולה (במיוחד שיש מבצעים עליו בשילב).
גם ג'ואי אייג'ם מצוין אבל יוצא יותר יקר מהמקסי קוזי אם רוכשים עם בסיס וגם יותר כבד. בטיחותית הרמה זהה עם בסיס אך ללא בסיס הג'ואי מעט יותר בטיחותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)