מנשא שמתאים מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשא שמתאים מגיל לידה
    לירון
    25/08/2020

היי קובי,
    מחפשת מנשא שמתאים מגיל לידה.
    מנסה להבין את ההבדלים בין הדגמים השונים של הבייבי ביורן -
    one, move, miracle, original
    והאם הם שונים מהארגו 360, אותו יש לי בבית והוא לא נוח לי - מרגיש מסורבל ללבישה, ובגלל זה לא ממש השתמשתי בילד הראשון.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשא שמתאים מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/08/2020

שלום לירון,

הם שונים מאוד אחד מהשני ולכן תמיד ההמלצה שלי בכל הקשור למנשאים: ללכת למדוד יחד עם תינוק!
    מניסיוני המירקל הכי נוח להורה אבל, אין לו תנוחות ערסול כמו בארגו או תנוחת פיסוק כמו בוואן שיותר בריאותיות לתינוק עד גיל 4 חודשים ולכן אנחנו רכשנו מנשא קשירה של מילגה ומגיל 4 חודשים היינו עם המירקל או המליגה לסירוגין. מחצי שנה זה כבר היה רק מירקל.
    אולי שווה להתחיל עם הארגו ואז לעבור למירקל, שוב חשוב למדוד יחד עם התינוק טרם הרכישה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי מנשא - שאלת המשך

לירון
    25/08/2020

תודה על התשובה.
    האם דגם one בהשוואה לארגו 360 נחשב פחות מסורבל ללבישה?
    אני יודעת שהאוריגינל מאד קליל אבל מה לגבי one?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/08/2020

שלום לירון,

זה מאוד אישי ודורש תרגול, לדעתי הוא טיפה מסורבל כמו הארגו פחות או יותר. לכן אני ממליץ להתנסות, יכול להיות שתרגישי שיותר נוח לך להסתדר איתו. אני יכול להגיד שהכי מסורבל זה של מילגה אבל אחרי אימונים זה נעשה סופר קליל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו