kidiluck או פתרון שיתאים לילדה בת שנה ותינוק נוסף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• kidiluck או פתרון שיתאים לילדה בת שנה ותינוק נוסף
    חסי
    26/08/2020

שלום,
    יש לי בת בת שנה ואני אמורה ללדת.
    מחפשת את הפתרונות הכי נוחים להובלה.
    יש לי עגלת תאומים אבל אני מעוניינת גם בטרמפיסט למשל בשביל לחבר לעגלת אמבטיה של התינוק.
    אבל הוא חייב להיות עם ישיבה וקשירה שמותאם לילדה בת שנה.
    מה אתה ממליץ? מה אתה אומר על הKIDILUCK של ALLITA? מה בכלל המחיר שלו בערך? הבנתי שיש לו גגון ויכול לשמש כטיולון בפני עצמו, בימבה, ומתקפל לגודל קטן. כמה הוא קל? כמה איכותי? אין בו שכיבה, נכון?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/08/2020

שלום חסי,

לצערי אין הרבה טרמפיסיטים עם חגירה והטובים ביותר בשוק לדעתי מגיעים ללא רתמות.
    לגבי הקידילאק לא מכיר, נראה רעיון טוב אבל דעתי שמשלבים כלכך הרבה דברים במוצר אחד זה גורע ממטרתו האמיתית ומסרבל וכך נראה לי גם במוצר זה.
    המלצתי לא לרכוש כעת, להמתין לאחר הלידה, לגשת לחנות עם העגלה ובת השנה, לחבר ולהתנסות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכות, לנסות לתפעל ולקפל ולבדוק ברכב.

אצלנו היה הפרש של שנה וחצי, הגדול היה בעגלה והקטנה במנשא בחודשים הראשונים ולאחר מכן השתמשנו בטרמפיסט רגיל לגדול והקטנה בעגלה. כמעט ולא השתמשנו בעגלת תאומים/אחים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו