עגלה לילד ראשון בסביבה עירונית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון בסביבה עירונית
    נועה
    27/08/2020

היי, אני מחפשת עגלה לילד ראשון.
    הפרמטרים שחשובים לי: קלות תפעול וקיפול, גודל העגלה המקופלת (אני עם רכב קטן) ונוחות לילד.
    אנחנו גרים בסביבה עירונית, קומה 3 עם מעלית לכן לא צופה הליכה בכבישי עפר וכדומה.
    עוד פרמטר שחשבתי עליו ואני מתלבטת הוא גובה האמבטיה - מצד אחד בעלי ואני לא נמוכים (1.70) ויש עגלות שהרגישו לי מאוד נמוכות, הבוגבו בי5 לדוגמה.
    מצד שני קיבלתי חוות דעת שהגובה לא כל כך קריטי כי את רוב הפעולות עם הילד כמו החתלה והחתלה אבצע בישיבה בכל מקרה. בנוסף, אני יולדת בסוף דצמבר ופחות יוצאים מהבית בחורף.

אודה להמלצתך על קריטיות נושא הגובה ועל עגלות מתאימות לפרמטרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/08/2020

שלום נועה,

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט ששוקלת 8.2 ק"ג, הגובה מעל לממוצע, נוחה מאוד לניוד בעיר וגם טיפה מעבר.
    הקיפול קומפקטי ומתאים לכל רכב.
    דומה לה במשקל יש את איזי ווקר צארלי שפחות נוחה בניוד בגלל גלגלים קטנים יותר ומחומר יותר בסיסי. המושב שלה לא יצוק מפלסטיק כמו הבובקט ולכן לדעתי התמיכה של הבובקט עדיפה. הווקר קלה יותר ב200 גרם.

אם משקל 10 ק"ג+ רלוונטי יש את ספורטליין סיילו XL שדומה להן. הגלגלים שלה גדולים כמו הבובקט אבל מהחומר כמו בצארלי וגם המושב שלה לא יצוק מפלסטיק.

הבי מלבד האמבטיה שזה חסרונה הגדול למרות הכל עונה טובה לדרישות ויש לה גם מושב יצוק מפלסטיק.

יש עגלות קלות יותר אבל רובן חד כיווניות ולדעתי ככל שנרד במשקל כך נחסכים דברים מסוימים וגם יש את עניין היציבות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו