מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לילד ראשון בסביבה עירוניתנועה27/08/2020
היי, אני מחפשת עגלה לילד ראשון.
הפרמטרים שחשובים לי: קלות תפעול וקיפול, גודל העגלה המקופלת (אני עם רכב קטן) ונוחות לילד.
אנחנו גרים בסביבה עירונית, קומה 3 עם מעלית לכן לא צופה הליכה בכבישי עפר וכדומה.
עוד פרמטר שחשבתי עליו ואני מתלבטת הוא גובה האמבטיה - מצד אחד בעלי ואני לא נמוכים (1.70) ויש עגלות שהרגישו לי מאוד נמוכות, הבוגבו בי5 לדוגמה.
מצד שני קיבלתי חוות דעת שהגובה לא כל כך קריטי כי את רוב הפעולות עם הילד כמו החתלה והחתלה אבצע בישיבה בכל מקרה. בנוסף, אני יולדת בסוף דצמבר ופחות יוצאים מהבית בחורף.
אודה להמלצתך על קריטיות נושא הגובה ועל עגלות מתאימות לפרמטרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר28/08/2020שלום נועה,
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט ששוקלת 8.2 ק"ג, הגובה מעל לממוצע, נוחה מאוד לניוד בעיר וגם טיפה מעבר.
הקיפול קומפקטי ומתאים לכל רכב.
דומה לה במשקל יש את איזי ווקר צארלי שפחות נוחה בניוד בגלל גלגלים קטנים יותר ומחומר יותר בסיסי. המושב שלה לא יצוק מפלסטיק כמו הבובקט ולכן לדעתי התמיכה של הבובקט עדיפה. הווקר קלה יותר ב200 גרם.
אם משקל 10 ק"ג+ רלוונטי יש את ספורטליין סיילו XL שדומה להן. הגלגלים שלה גדולים כמו הבובקט אבל מהחומר כמו בצארלי וגם המושב שלה לא יצוק מפלסטיק.
הבי מלבד האמבטיה שזה חסרונה הגדול למרות הכל עונה טובה לדרישות ויש לה גם מושב יצוק מפלסטיק.
יש עגלות קלות יותר אבל רובן חד כיווניות ולדעתי ככל שנרד במשקל כך נחסכים דברים מסוימים וגם יש את עניין היציבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)