עזרה בבחירת טיולון עבור בת 10 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת טיולון עבור בת 10 חודשים
    ניצן
    29/08/2020

היי, אשמח לעזרתך.
    הבת שלי בת 10 חודשים, בגדול אנחנו כרגע עם הטיולון של פג פרגו שהוא אחלה אבל סופר כבד ומסורבל.
    אני מחפשת טיולון שמצד אחד קל, אבל מצד שני יציב כלומר שלא יתהפך בקלות בעת שאני שמה תיק... גלגלים שיכולים לנסוע גם במשטח לא עירוני, קיפול נוח ואם כל זה יגיע עם מחיר סבבה אז בכלל אנחנו על הגל... יש דבר כזה או שאני עם דרישות מוגזמות?: )
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/08/2020

שלום ניצן,

ראשית אני ממליץ להשתמש בפג עד גיל שנה, יש חשיבות עצומה לזה שהתינוק יהיה מולכם. היות ואין טיולונים דו כיווניים שאני ממליץ אז הייתי ממליץ להסתדר עוד קצת עם הפג.

לגבי טיולון, גם כאן אין הרבה אופציות טובות שיענו לכל הדרישות מכיוון שחלקן מתנגשות אחת בשנייה (עגלה עם גלגלים גדולים תיתן יכולת ניוד טובה יותר אבל המשקל יהיה גבוה יותר לדוגמא). סייבקס EAZY S PLUS 2 לדעתי הכי קרוב לענות לכל הדרישות, המחיר פחות סבבה, בגלל הגלגלים היותר גדולים הוא גם כבד מטיולון ממוצע אבל זה גם מקנה יציבות. הוא עדיין יורד במשקל ביחס לפג. אופציה נוספת היא ללכת על עגלות שהן חצי עגלה חצי טיולון כמו בייבי ג'וגר סיטי מיני 2 או ביבה טאי טאי, החיסרון לדעתי הוא המשקל והגודל שאמנם קלים מהפג אבל לא בהרבה ולכן הרוב ירכשו עוד טיולון בהמשך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי טיולון

ניצן
    30/08/2020

תודה על המענה המהיר. ראיתי שהמלצת כמה פעמים על מטרו של ארגו בייבי. היא לא יכולה לענות על הדרישות לדעתך? הגלגלים שלה ניראים יותר גדולים משל היויו לדוגמא כך שבטח תהיה יותר יציבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ההמלצה של easy plus 2

ניצן
    30/08/2020

ואגב לגבי ההמלצה שלך ההבדל בין האיזי אס פלוס 2 לבין האיזי אס 1 של סייבקס הוא כזה מהותי? מדובר בהבדל של חצי מחיר בערך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/08/2020

שלום ניצן,

הארגו גם מאוד מומלץ וגם יותר קל, החיסרון שהגלגלים גדולים אבל לא מספיק גדולים, לכן תלוי עד כמה משובשת הדרך.
    נעשו הרבה שיפורים בין ה1 ל2 אבל גם ה1 משרת את הדרישות כולל המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו