מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת טיולון עבור בת 10 חודשיםניצן29/08/2020
היי, אשמח לעזרתך.
הבת שלי בת 10 חודשים, בגדול אנחנו כרגע עם הטיולון של פג פרגו שהוא אחלה אבל סופר כבד ומסורבל.
אני מחפשת טיולון שמצד אחד קל, אבל מצד שני יציב כלומר שלא יתהפך בקלות בעת שאני שמה תיק... גלגלים שיכולים לנסוע גם במשטח לא עירוני, קיפול נוח ואם כל זה יגיע עם מחיר סבבה אז בכלל אנחנו על הגל... יש דבר כזה או שאני עם דרישות מוגזמות?: )
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/08/2020שלום ניצן,
ראשית אני ממליץ להשתמש בפג עד גיל שנה, יש חשיבות עצומה לזה שהתינוק יהיה מולכם. היות ואין טיולונים דו כיווניים שאני ממליץ אז הייתי ממליץ להסתדר עוד קצת עם הפג.
לגבי טיולון, גם כאן אין הרבה אופציות טובות שיענו לכל הדרישות מכיוון שחלקן מתנגשות אחת בשנייה (עגלה עם גלגלים גדולים תיתן יכולת ניוד טובה יותר אבל המשקל יהיה גבוה יותר לדוגמא). סייבקס EAZY S PLUS 2 לדעתי הכי קרוב לענות לכל הדרישות, המחיר פחות סבבה, בגלל הגלגלים היותר גדולים הוא גם כבד מטיולון ממוצע אבל זה גם מקנה יציבות. הוא עדיין יורד במשקל ביחס לפג. אופציה נוספת היא ללכת על עגלות שהן חצי עגלה חצי טיולון כמו בייבי ג'וגר סיטי מיני 2 או ביבה טאי טאי, החיסרון לדעתי הוא המשקל והגודל שאמנם קלים מהפג אבל לא בהרבה ולכן הרוב ירכשו עוד טיולון בהמשך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי טיולון
ניצן30/08/2020תודה על המענה המהיר. ראיתי שהמלצת כמה פעמים על מטרו של ארגו בייבי. היא לא יכולה לענות על הדרישות לדעתך? הגלגלים שלה ניראים יותר גדולים משל היויו לדוגמא כך שבטח תהיה יותר יציבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ההמלצה של easy plus 2
ניצן30/08/2020ואגב לגבי ההמלצה שלך ההבדל בין האיזי אס פלוס 2 לבין האיזי אס 1 של סייבקס הוא כזה מהותי? מדובר בהבדל של חצי מחיר בערך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/08/2020שלום ניצן,
הארגו גם מאוד מומלץ וגם יותר קל, החיסרון שהגלגלים גדולים אבל לא מספיק גדולים, לכן תלוי עד כמה משובשת הדרך.
נעשו הרבה שיפורים בין ה1 ל2 אבל גם ה1 משרת את הדרישות כולל המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)