עגלת ספורטליין סיילו - יתרונות וחסרונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ספורטליין סיילו - יתרונות וחסרונות
    נעמי
    02/09/2020

היי, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של העגלה (אמבטיה וטיולון). האם הייתם ממליצים לקנות אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2020

שלום נעמי,

המלצות זה עניין סלקטיבי שאני פחות ממליץ ללכת לפיהן. כל הורה הוא בעל יכולות שונות, בעל דרישות שונות וצרכים שונים ולכן מוצר מושלם להורה יכול להיות מוצר כישלון לאחר. לכן אני תמיד ממליץ להכין רשימת דרישות מהחשוב לפחות חשוב, אז להתמקד בדגם שניים גג שלושה. לאחר מכן לעשות מבחן בין כולן של נוחות הניוד עם משקל בעגלה, נוחות התפעול, הקיפול ובדיקה ברכב.

לגבי סיילו, יש 3 גרסאות: בסיסית, XL וPL. לדעתי הXL היא המוצלחת מה-3.
    לגבי יתרונות: נוחה מאוד לתפעול, נוחה מאוד לקיפול, יחסית קומפקטית, מחירים אטרקטיביים.
    משקלה כ-10.2 ק"ג זהו משקל ממוצע אך יש קלות ממנה.
    חסרונות: לא כל הבדים נשלפים לכביסה, מושב הטיולון לא מגיע לזווית ישיבה זקופה, נוחות הניוד טובה לעיר אך ככל שהדרך יותר משובשת כך הנוחות יורדת. לדעתי זו עגלה שמיועדת להורה עירוני אבל מאפשרת את הקצת מעבר. סל חפצים יחסית קטן.

הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס בובקט 2 שדומה לסיילו רק קלה ממנה ב-2 ק"ג, לדעתי יותר נוחה לניוד גם בגלל המשקל הקל יותר וגם בגלל צמיגים יותר איכותיים, המושב מגיע לזווית זקופה בגלל שהוא יצוק מפלסטיק, סל החפצים יותר גדול, המחיר די זהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו