מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נדנדה חשמלית מגיל לידה - מחפשים המלצהנטלי18/09/2020
היי קובי
האם יש לך המלצה לנדנדה חשמלית מגיל לידה?
משהו שהוא ממש מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/09/2020שלום נטלי,
ראשית: כל תינוק מסתגל אחרת לנדנדות ויש המון סגנונות של נדנוד ולכן יש תינוקות שיאהבו נדנדה מסויימת בעוד אחרים יבכו בה.
שנית: שהייה ארוכה בנדנדה אינה בריאה לתינוקות שכן הם שוכבים על הגב לאחר שבלילה ישנים על הגב, בסל קל על הגב וכו'. דבר זה מונע מהחלק האחורי של הראש להתפתח ויוצר תופעה של ראש שטוח. אין עם זה בעיה בריאותית אלא אסתטית ככל שהם יגדלו זה נשאר כך לכל החיים. זו בעיה שעולה בקצב מסחרר בכל העולם והסיבות לכך הם ההשכבה על הגב בלילה, שהייה ארוכה בסלקלים, אוניברסיטאות ונדנדות. אפשר לרכוש כרית עם חור כדי לצמצם את הסיכון.
מבחינתי הנדנדה הכי טובה היא הפור מאמאס מאמארו. יש לה מגוון סגנונות נדנוד המדמים את תנועה ההורה שהוא מנענע תינוק. שנית כאשר היא כבויה היא אינה זזה דבר המאפשר להאכיל מבקבוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קובי בהמשך לתגובתך אשמח אם תקרא
נטלי20/09/2020אני קצת מתלבטת אם לרכוש. בילד הראשון לא היה לנו.
חשבתי לרכוש את הנדנדה רק לצורך הקלה וכלי שייתן קצת גיבוי בהרדמה או לצורך הרגעה (כמובן לא מדובר בתחליף למגע הורים).
הדבר היחיד שגורם לי מעט להרתע זה זווית השכיבה שראיתי שאיננה 180 מעלות ואז אולי לא כדאי להרדים בזה? האם אני טועה לגבי הזווית? (למשל אם התינוקת תירדם תוך כדי הנדנוד וניתן לה לישון בנדנדה).
המאמארו לצערי יקרה לנו וגם מאוד גדולה וכבדה.
הדגם שחשבתי לקנות הוא Ingenuity Baby Dreamcomfort Inlighten Swing/Rocker Cradle שראיתי שיש בשילב (תקציב שלנו בערך עד 700₪)
אבל אמי חוששת אם מבחינת זווית שכיבה זה מספיק טוב? בהנחה שאנחנו קונים את זה להרגעה/הרדמה/שינת צהריים.
בשעות ערות/פעילות אני לא מתכוונת לשים שם.
ההתלבטות שלי היא גם אם לקנות את הנדנדה הזו או את הטרמפולינה המפוארת עם הגגון של טייני לאב.
לא יודעת מה מה יותר כדאי. גם מבחינה בריאותית.
הטרמפולינה של טייני לאב היא גם עריסה עם זוית שכיבה 180 ולכן ניתן לישון בה ויש גגון שנותן הצללה (למשל אם התינוקת תירדם בסלון).
אבל אם גם בנדנדה ניתן להשאיר את התינוק לישון אז אולי אלך על הנדנדה וזהו.
אשמח אם תוכל להכווין אותי, ואם שני המוצרים מיותרים לדעתך גם אשמח לדעת.
הנדנדה היא בעיקר להרגעה/הרדמה/הצלה במקרים קשים
תודה רבה!!!!
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה להודעתי עוד כמה נדנדות להשואה
נטלי21/09/2020הנדנדות :
טרמפולינה/נדנדה של בייבי ביורן דגם בליס
נדנדה חשמלית Ingenuity Baby Dreamcomfort Inlighten Swing/Rocker Cradle
נדנדה היברידית אורות וצלילים של Ingenuity
נדנדה חשמלית דגם סרינה 2 ב-1 SERINA מבית ג'ואי JOIE
נדנדת נונה ליף
טרמפולינה מפוארת עם גגון שהיא גם עריסה של טייני לאב
מתלבטת כרגע בין אלו מה יותר טוב ומה יותר בריא.
האם יש משהו מהן שיותר מומלץ או לחלופין נדנדה אחרת עד 800 ₪ ?
ואני רק רוצה לוודא אם מותר לתינוק לנמנם על זה מבחינת זוית שכיבה וכל זה. כמובן לא שינת לילה אלא נמנום יום
תודה קובי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/09/2020שלום נטלי,
לדעתי טרמפולינה/נדנדה אינה דבר מיותר. אני השתמשתי במגוון דגמים עם ילדי. לדעתי הכי טובה הייתה הטרמפולינה של בייבי ביורן. נרכשה לביתי שהייתה תינוקות ואחיה הגדול נהנה ממנה לא פחות ולכן היא באמת תואמת את נתוני היצרן עד גיל 3-4 שנים, לכן יש לה ערך מוסף.
הבעיה זו שינה, כמו שציינת אף אחת למעט הטייני לאב לא טובה ולדעתי גם לא בריאה לשינה ממושכת וכן עדיף להעביר למיטה. הIngenuity נדנדות מעולות, הנונה אצלי הילדה לא אהבה ולכן לדעתי הבייבי ביורן עדיף.
הטייני לאב לצערי יצאה שילדי היו גדולים ולכן לא בדקתי אבל הרבה שאני מכיר איתה ומרוצים ולכן ההמלצה שלי זה או טייני לאב שהיתרון הגדול שלה שהיא מעולה גם לשינה או בייבי ביורן, היתרון שלה הוא משך שימוש ארוך.
לגבי שינה כל ההמלצות אומרות על משטח שטוח!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי אין עליך! הבייבי ביורן עדיפה גם על החשמלית של ingenuity?
נטלי22/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/09/2020שלום נטלי,
אלו 2 סגנונות שונים. אני אישית הכי אהבתי את הבייבי ביורן ביחס לכל הנדנדות/טרמפולינות שהיו לילדי. בנוסף היה יותר נוח להאכיל בה מבקבוק ושיכלו לאחוז בבקוק לבד זה בכלל היה תענוג. הזווית שלה מעולה מבחינת האכלה מבקבוק שזה מעולה גם לצמצום גזים. כמוכן אני תמיד בעד שהתינוקות יזיזו את עצמם וזה מה שהבייבי ביורן גורמת להם לעשות.
הIngenuity אוטומטית, מנגנת, בעלת מהירויות וזוויות נדנוד שונות. אני חושב שבתור נדנדה היא מעולה ואני יודע שתינוקות מאוד אוהבים לשבת בה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)