טיולון עם גגון גדול, אוורור ושכיבה מלאה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון עם גגון גדול, אוורור ושכיבה מלאה
    נועה
    22/09/2020

היי קובי,
    הבת שלי בת 4 חודשים וכרגע אנחנו עם עגלת ג'ואי כרום שהיא מאוד מאסיבית וכבדה.
    אני מחפשת לה טיולון שיהיה קל ונוח לקיפול. בנוסף, הבת שלי סובלת מחום ככה שחשוב לי שיהיה הרבה אוורור (כמו בטאי טאי או בסייבקס), גגון גדול, אפשרות לשכיבה מלאה ולישיבה זקופה עד כמה שניתן. (יש כזו חיה..?)
    כרגע אני מתלבטת בין הטאי טאי, וויפר ספורט ליין או הסייבקס מיילו החדשה (יקרה פי 3 אך מגיעה גם עם אמבטיה.. האם שווה את המחיר?) אשמח לשמוע את דעתך.

כמו כן, אשמח להצעות נוספות אם יש טיולונים נוספים שיכולים להתאים לדעתך.

תודה רבה,
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/09/2020

שלום נועה,

היות ואני ממליץ על טיולון דו כיווני עד גיל שנה המיילו לדעתי האופציה הטובה יותר. הבעיה שבתור עגלה לדעתי מדובר בעגלה לא מוצלחת. אני לא אהבתי שברגע שהמושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב אותו הוא חוצה באופן משמעותי את קו ידית האחיזה, לדעתי זה מוריד מנוחות הניוד של ההורה ולא מאפשר לתלות תיק על העגלה. אם כבר לרכוש עגלה עם אמבטיה לדעתי הבובקט 2 תיתן לך מענה טוב יותר מאשר המיילו היא עדיפה בניוד, עם גגון טוב יותר והטיולון לא חוצה את קו הידית מכיוון שיש לה ידית מתארכת. היא גם זולה ב-700 ש"ח מהסייבקס.

בין טאיטאי לוייפר, לדעתי הטאיטאי יותר נוחה בניוד, יותר מרווחת לתינוק, פחות נוחה לשינוי מצבים בגלל השרוך בגב במקום לחצן. מצד שני היא יותר גדולה בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו