מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבקש לדעת איפה ניתן לראות ולנסות עגלות בייבי בוס?דורון23/09/2020
קובי שלום,
קראתי הרבה דברים שכתבת על הבייבי בוס ורציתי לראות אותה ולנסותץ איפה אפשר לעשות זאת באזור תל אביב רמת גן בני ברק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/09/2020שלום דורון,
יש בתינוקות זה אנחנו ועגליס שניהם מול קניון איילון. אצל שניהם יש כרגע רק את דגם הבובקט 2.
במקס בייבי בפתח תקווה יש את 2 הדגמים לבדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגליס לא רלבנטי כרגע
דורון25/09/2020הם סגורים לקבלת קהל. רק איסוף הזמנות. אז אני מניח שנצטרך לחכות לסיום הסגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/09/2020שלום דורון,
יש תינוקות זה אנחנו הם באותו מקום יושבים. ככל שידוע לי פתוחים.
גם מקס בייבי בצומת ירקונים פתח תקווה, ככל שידוע לי פתוחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתבר שגם תינוקות זה אנחנו סגורים לקבלת קהל
דורון05/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/10/2020שלום דורון,
דווקא הייתי אתמול והיה פתוח וגם מחר אני מספק להם עגלות.
בכל מקרה ניתן גם לגשת למקס בייבי בצומת ירקונים פתח תקווה, זו נסיעה של 10-15 דק, מקניון איילון. שם פתוח וגם יש את 2 הדגמים פתוחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
דורון05/10/2020הייתי שם היום ועל הדלת היה כתוב שהם סגורים לקבלת קהל בשל הנחיות משרד הבריאות ופתוחים רק לאיסוף הזמנות. היה גם יפתח בתוך המנעול של הדלת בצד הפנימי כך שנראה לי 'זה המצב. לא ניסיתי להכנס. אשמח לפגוש אותך מחר שם אם זה יהיה אפשרי. מחר אהיה בעבודה סמוך למקום. פתח תקוה זה קצת רחוק מדי מהבית גם מבחינת ההנחיות וגם מבחינת זמן נסיעה עבור התינוק שלנו שלא סובלני במיוחד לנסיעה בסל קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/10/2020שלום דורון,
אתה יכול לשלוח לי הודעה בדף הפייסבוק של בייבי בוס.
אז אעדכן כ-20 דק' לפני שאגיע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)