מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי רכישת כיסא בטיחות לתינוק בן שנהאושר23/09/2020
שלום,
הבן שלי בן שנה , עד עכשיו השתמשנו בסלקל של סייבקס, עכשיו אנחנו מעוניינים להעביר אותו לכיסא בטיחות.
חשוב לנו בעיקר שיהיה בטיחותי, הכיסא אמור לשבת קבוע ברכב ולא לעבור מרכב לרכב.
אנחנו רוצים להמשיך להושיב אותו נגד כיוון הנסיעה בינתיים ומתוכננים בעתיד הקרוב לשבת באותו הספסל 2-3 כיסאות בטיחות/בוסטר.
הדגמים שחשבנו עליהם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ
צ'קו נקסטפיט זיפ מקס
ברייטקס ct- אחד משלושתם. מחיר המרתון דומה לזיפ, ונראה שהזיפ יותר טוב, לא?
ראיתי שמציגים שלברייטקס יש כל מיני טכנולוגיות ייחודיות, שמשפיעות על הבטיחות. השאלה אם ברייטקס יותר בטיחותי, ולכן שווה כן לשלם את המחיר, למרות שהם מאוד יקרים?
כמו כן, ראינו דגמים של גראקו, שהם יותר זולים:
4ever
סייז 4 מי- ממש זול בפער מקודמיו. לא ברור לי למה הפרש המחירים כל כך גדול, גם אם יותר קשה להתקין, אפשר ללכת למתקין מורשה, ואז איזה יתרון יש לדגמים היקרים על פני הזולים יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/09/2020שלום אושר,
כל הדגמים שרשמת מקבילים דירוג בטיחותי גבוה.
צ'יקו וברייטקס זוכים לניקוד מעט יותר גובה מגרקו אך הפער לא גדול.
לדעתי מעבר לבטיחות הברייטקס (בעיקר) וצ'יקו יותר נוחים וקלים להתקנה ותפעול. זה שיש מתקין מורשה זה סבבה אבל לא תמיד זה זמין. נתקלתי בהרבה מקרים שבהם הורים נסעו לשטוף את הרכב ופירקו להם את הכיסא ויש לא מעט מקרים בהם יצא שהכיסא נותק על ידי מישהו בטעות. לכן ההמלצה שלי לסמוך על עצמכם. בקטע הזה ברייטקס מובילים כי שיטת ההתקנה שלהם הכי קלה לביצוע ולכן הסיכוי לטעות קלוש.
צ'יקו זיפ מקס מאפשר חגירה נגד הכיוון עד גיל שנתיים מבלי לפגוע בנוחות התינוק. מעבר לזה אין הבדל בינו לזיפ הרגיל.
גרקו פוראבר משלב בוסטר בכיסא, אני פחות אוהב את השילוב הזה. אני ממליץ עליו רק בגלל מחיר אטרקטיבי כי בדרך כלל הוא במחירים של ברייטקס.
הסייז פור מי טוב אבל גם יותר בסיסי ולכן אני נוטה להמליץ עליו ככיסא שני או למי שכלכלית לא יכול לרכוש את הצ'יקו או ברייטקס.
לגבי גרקו המחירים זולים כעת מכיוון שיש 2 יבואנים מורשים כרגע בארץ והם מתכסחים ביניהם, הרווח כולו של הצרכנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)