מה הדגם החדש ביותר של נדנדה חשמלית של Ingenuity?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה הדגם החדש ביותר של נדנדה חשמלית של Ingenuity?
    נטלי
    04/10/2020

היי קובי
    כשאני מחפשת בגוגל נדנדה חשמלית של Ingenuity זה מראה לי כמה דגמים שכולם עולים באזור אותו מחיר 700-800 ₪
    אני מנסה להבין איזה דגם הכי חדש ומומלץ שנמכר בארץ בטווח מחירים הזה ומתקשה להבין. גם מפר נראה פחות או יותר דומה.
    האמת שלא רשום עליהם דגם ספציפי ואני מבדילה בהבדלים בינהם רק לפי הבובות שתלויות למעלה והבדלי צבעים קלים (למשל יש דגם בצבעים לבן ואפור עם בובות של אריה וינשוף, יש דגם דומה בגווני לבן ירוק עם בובות של אריה ופיל, יש דגם בגווני אפור לבן ירוק עם בובות של ענן ודובי. לדעתי בכולם מקרן) כולם באותם טווחי מחיר.
    אשמח אם תוכל לתאר לי או לרשום מה הסוג החדש מבין המדנדות?

חג שמח ותודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/10/2020

שלום נטלי,

די ענית לעצמך. הדגמים די זהים למעט הבדלים קלים. כל הדגמים בבסיסם קיימים כבר כמה שנים טובות ורק עוברים מקצי שיפורים קלים, לרוב באמת רק הבובות או הצבעים משתנים. האמת שאני לא עוקב לגבי החדשנות בתחום הזה ובטח שלא אחרי המותג הזה, לצערי עקב הקורונה לא נכחתי בשום תערוכה רצינית שנה שלמה כך שלא זכיתי להחשף לליין האחרון שלהם.
    בכל מקרה אני ממליץ ללכת על הדגמים שמתחברים לחשמל כי אלו שעל סוללות זוללים אותן ובדרך כלל לסוללות אין כח לנדנד כמו חשמל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו