התלבטות בין בוגבו בי 5 לספורטליין xl/pl לילדה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בוגבו בי 5 לספורטליין xl/pl לילדה ראשונה
    לי אור
    04/10/2020

שלום. מחפשת ומתלבטת בין 2 העגלות מעלה. חשוב לי שהעגלה תהיה קלה לקיפול וגם קלה פיזית, שתהיה ידית מתכווננת בשל הפרשי הגובה ביני לבין בעלי ושהטיולון יוכל להיות בכמה מנחים שונים ולא רק ישיבה או שכיבה. אשמח לדעתך ואם יש רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/10/2020

שלום לי אור,

ראשית ההתלבטות קיצונית מאוד במחיר. שנית לסיילו יש 3 רמות גימור, לדעתי המוצלחת ביותר היא הסיילו XL. הPL זהה לXL רק מגיעה עם פסי מתכת לאמבטיה ולטיולון מה שמייקר אותה ומוסיף לה משקל לכן לדעתי זה מיותר לשלם יותר ולקבל מוצר זהה שגם יותר כבד.
    2 העגלות נוחות מאוד לקיפול, מבחינת משקל הן מוגדרות בטווח של הקלות על גבול הממוצע. לשתיהן 3 מצבי שכיבה/ישיבה אבל זווית הישיבה של הבי יותר זקופה בשל מושב יצוק מפלסטיק. לדעתי האמבטיה של הסיילו יותר מוצלחת גם כי היא יותר מרווחת וגם כי היא יותר קשיחה. היא גם יושבת יותר גבוה בשל גלגלים יותר גדולים. מצד שני לבי יש מזרן נושם באמבטיה. בניוד בדרך עירונית הבי לדעתי יותר נוחה בגלל החומר שממנו עשויים הגלגלים אבל בדרכים משובשות יותר כמו חצץ עם הסיילו יהיה יותר נח בגלל הגלגל האחורי הגדול יותר. לסיילו יש רשת איוורור גם באמבטיה וגם בטיולון (לבי תהיה רק בבי 6 שעדיין לא ידוע מתי תשווק בארץ). לסיילו יש מדרך רגליים מתכוונן (בבי הוא מתארך אבל בפועל תמיד יהיה במצב הארוך ביותר כך שלדעתי המנגנון לא מקנה איזשהו יתרון) לסיילו יש מעקה (לבי יהיה מעקה מתכוונן רק בבי 6). יותר עניין עיצובי, לבי ניתן להחליף ע"י רכישה צבע של גגון, לכן היא מאפשר לרכוש עגלה ורודה לבנות ובעתיד ניתן תמורת סכום סביר לרכוש גגון בצבע אחר.

אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר 2, היא טיפה יותר יקרה מהסיילו XL אבל עדיין משמעותית יותר זולה מהבי. זו עגלה שאני פיתחתי ולדעתי היא מכילה את שילוב כל היתרונות.
    לדוגמא האמבטיה מרווחת כמו בסיילו, קשיחה וגם עם מזרן נושם. הגלגלים גדולים כמו בסיילו אבל עשויים מהחומר של גלגלי הבי, הטיולון קשיח כמו בבי ולכן מגיע לזווית זקופה בישיבה.
    בנוסף לכל אלו היא קלה יותר בכמעט קילו וחצי מהבי והסיילו, נשארת לעמוד לאחר הקיפול (הסיילו והבי נופלות לרצפה אם לא אוחזים בהן, בקרוב תצא בי 6 שחלק משיפוריה זה היכולת לעמוד לאחר הקיפול). הגגונים שלה בעיקר בטיולון יותר מצלים. סל החפצים יותר גדול. כמו לסיילו בטייגר יש מעקה ומדרך רגליים מתכוונן. כמו לבי בטייגר ניתן להחליף צבעים כמו בעגלה גם בערכות הצבע העלות זולה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו