מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזו עגלה הכי דומה לאינגלזינה avio?ענת15/10/2020
הי, בתינוק הראשון שלי הייתה לי אינגלזינה אביו והייתי סופר מרוצה. השילדה חזקה ועמידה, הגלגלים מעולים בכל תנאי דרך, הסל למטה מספק, סוחבת כל משא - היא הייתה נהדרת. ומאז נמסרה לטובת תינוקות אחרים. עכשיו בתינוק שני (בעזרת השם) אני מחפשת משהו דומה עד כמה שאפשר. אני לא חושבת שבטרילוג׳י יש את אותם גלגלים ולא מצליחה למצוא עגלה עם אותם גלגלים כמו באביו ובכלל עגלה שמזכירה אותה. אשמח לעזרה, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/10/2020שלום ענת,
אין משהו דומה, באמת הטרילוג'י זה הכי קרוב שיש מבחינת תפעול.
בניוד ההבדל לא אמור להיות גדול, פשוט האביו הייתה יותר נמוכה, עם גלגלים יותר גדולים וגם יותר קלה, לכן אלו יצרו ניוד נוח יותר.
בגדול עגלות כמו בייבי בוס בובקט/טייגר ובוגבו בי לדעתי יהיו עוד יותר נוחות בניוד מהאביו אבל התפעול שלהן שונה מכיוון שמדובר בעגלות בסגנון שונה. אם לא מפריע התפעול וגודל הקיפול לדעתי 2 האופציות עדיפות על האביו בכל היבט כולל ביכולות הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלות אבל ממש שונה
ענת16/10/2020הי, תודה רבה על התשובה. הדוגמאות שנתת בטווח מחירים שונה וגבוה ממה שתכננתי להוציא.
מה הכוונה נוחות בניוד? האבי הייתה מושלמת במיוחד מבחינת הגלגלים, אתה אומר שדווקא בגלגלים היא לא משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/10/2020שלום ענת,
הבי אכן יקרה מאוד (אפשר לשקול יד 2 כי השוק מוצף ולא פעם כותבים לי כאן שרכשו כאלו ממש חדשות בעלות של מחצית מהמחיר כחדשה) אבל הבובקט לדוגמא עולה סביב 2500 ש"ח, לדעתי זה מחיר סביר מאוד.
לגבי הגלגלים, לא אמרתי שהאביו לא משהו, אמרתי שהבי או הבייבי בוס בגלל המבנה שלהן, סוג הצמיג והקפיצים יהיו עוד יותר נוחות לניוד. בעיקר העגלות שלה הבייבי בוס כי הגלגלים שלהן יותר גדולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדוק את הבייבי בוס טייגר - מה לגבי סיילו?
ענת16/10/2020ואו תודה רבה על המענה המהיר - איזה מלך!
יש מה להשוות עם הסיילו רוז גולד? או שהוא ברמה יותר נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/10/2020שלום ענת,
הסיילו XL נמכרת סביב המחיר של הבובקט.
והסיילו PL (רוז גולד) נמכרת סביב המחיר של הטייגר.
בין דגמי הסיילו הייתי ממליץ ללכת על הXL ולא על הPL מכיוון שמדובר בעגלה זהה לחלוטין. ההבדל הוא עיצובי שבPL מקבלים פסי מתכת לאמבטיה ולגגון הטיולון, הפסים האלו מוסיפים משקל לעגלה ומייקרים אותה, מה גם שאני אישית לא מחבב יותר מדי מתכת בקיץ הישראלי. לכן לדעתי הPL מיותרת אלא אם ממש אוהבים את העיצוב שאכן הוא יותר מיוחד.
בין הסיילו לבייבי בוס, לדעתי הבייבי בוס מציעות מוצר טוב יותר בכל הקשור לניוד.
הן גם קלות יותר במשקל, הסיילו XL שוקלת 10.2 ק"ג, הטייגר 8.7 ק"ג והבובקט 8.2 ק"ג. כמוכן סוג הצמיגים מייצר נוחות ניוד עדיפה.
ההמלצה שלי תמיד (לצערי קצת בעייתית בימי קורונה) היא לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. זה נותן את המדד הכי נכון לגבי ההבדלים בנוחות הניוד בין עגלה לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!!
ענת16/10/2020כן בהחלט בעייתי העניין עכשיו עם ללכת לחנות, אבל אני בודקת מספיק זמן מראש אז מקווה שעוד יהיה לי זמן לזה. תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)