מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לניו בורן שהיא גם טיולוןאורית21/10/2020
מחפשת המלצה לעגלת ניו בורן שתשמש אותנו גם כ טיולון לטווח ארוך ושלא נצטרך לקנות חדש לאחר תקופה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/10/2020שלום אורית,
אני לא ממליץ לקחת את השיקול של שימוש מלא ל-3 שנים ברכישת עגלה. אני מכיר לא מעט הורים שבגלל השיקול הזה רכשו עגלה שלא נוחה לתינוק ובסוף רכשו עגלה נוספת. כמוכן 90% מההורים בסופו של דבר ירכשו טיולון כאשר הסיבות לכך הן: הטיולונים שוקלים כמחצית או פחות מעגלות, יותר קומפקטיים, לרוב נמכרים במחירים ממש זולים כך שזו לא הוצא רצינית, הורים רבים מעדיפים לחרוש ולהאכיל בטיולון זול ולשמר את העגלה לתינוק הבא. אני מסכים מאוד עם העניין שאם כבר לרכוש טיולון אז שיהיה בשלב מאוחר ככל הניתן כי בכל זאת, עגלות תינוקות יותר נוחות לתינוקות מאשר טיולונים.
בנוסף, אני ממליץ לרכוש עגלה דו כיוונית לתינוק. לדעתי ולפי מחקרים יש חשיבות עצומה לכך שתינוקות יהיו מול ההורה עד גיל שנה +
וכמו שרשמתי, זו עוד סיבה למה אני ממליץ לרכוש טיולון ככל שיותר מאוחר.
לדעתי עגלות כמו בוגבו בי, סייבקס מיוס, בייבי בוס טייגר או בובקט, איזי ווקר צ'ארלי יכולות לשרת עד גיל 3 מכיוון שהן יחסית קלות (באזורים של 8-10 ק"ג, לצורך העניין טיולון קל שוקל סביב 5-6 ק"ג), יותר קומפקטיות מעגלות ממוצעות ולכן יש לא מעט הורים שמשתמשים בהם ללא רכישת טיולון נוסף או רוכשים טיולון ממש בסיסי שיהיה זרוק באוטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)