מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן למיטת תינוק מה הכי מומלץ?שני26/10/2020
היי,
יש לי מזרן אימג'ן למיטת תינוק בבית ואני רוצה לרכוש אחד נוסף שיהיה אצל ההורים. ראיתי שמולטיפלואו של בייביטק זול יותר.
קצת קשה לי להגיע פיזית לחנות ולבדוק אותו- ידוע לך מה ההבדל ביניהם?
כמו כן, האם יש אופציות זולות יותר, ללא מעכבי בעירה וחומרים מזיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/10/2020שלום שני,
המולטיפלואו מאוד דומה לאימג'ן אין יותר מדי הבדלים.
כל המזרנים עם ספוג כחול הם ללא מעכבי בעירה כך שכיום אין חשש גם מלרכוש מזרן בסיסי. כמובן שהם לא יעילים כמו מזרן נושם אבל כאלו דו צדדיים יהיו יעילים בטיחותית כמעט כמו מזרן נושם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן- שאלה נוספת.
שני26/10/2020לאימג'ן יש ריבועים בחלק העליון ולמוליטפלואו אין, זה לא משפיע על הנוחות?
על איזה מזרנים כחולים אתה ממליץ? עד כמה שידוע לי ספוג כחול לא עומד בתקן ולכן לא נמכר בחנויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/10/2020שלום שני,
קשה לי לענות לגבי הנוחות, ממה שידוע לי אין תלונות לגבי המולטיפלואו ומכך אני מסיק שהוא נוח.
לגבי מזרנים עם ספוג כחול, התקן השתנה בתחילת השנה ודווקא כיום נדרש ספוג כחול ללא מעכבי בעירה. זה ספוג שמעכב בעירה באופן טבעי ללא הכימקלים שמוזרקים לספוג הירוק. כאן אין לי המלצה לדגם מסוים רק שיהיה בעל תו תקן כי כולם יעילים ודי זהים בגלל התקנים. יש כאלו עם 3 שכבות כאשר מגיל שנה יש שכבת לטקס שאמורה לשפר את הנוחות מגיל שנה, אני לא חושב שהיא תורמת וזה רק מייקר את המזרן לסכומים של המלוטיפלואו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני27/10/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)