מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מימה קסארי או בוגבו פוקס?ריקי29/10/2020
מתלבטת מאד בין שתיהן.
רציתי את המימה בגלל העיצוב, הוא חושני לגמרי... אבל מחפירות בפורומים השונים הבנתי שהיא נשרטת בקלות ומאבדת את הזוהר שלה, וכן, שהיא יחסית כבדה. האם זה נכון?
במה הפוקס עולה עליה מלבד בחומר (בד ולא עור)?
איזו מהן מומלצת ומאילו בחינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/10/2020שלום ריקי,
לגבי מימה, אכן מפידבקים שאני מקבל הגגון קצת בעייתי בקטע של השריטות. הוא די עדין כי הוא לא עשוי מבד.
בגדול הפוקס יותר קלה, יותר נוחה לניוד. בתפעול שתיהן לא הכי נוחות, אני פחות אוהב שבשתיהן אין אמבטיה וטיולון. במימה האמבטיה והטיולון בנויות מאותו חלק, בפוקס האמבטיה והטיולון חולקים מסגרת משותפת כלומר, ברגע שהחלפנו את בדי האמבטיה לבדי הטיולון על המסגרת בעייתי לחזור לאמבטיה למקרה שהתינוק צריך זמן הסתגלות.
כמוכן אני פחות אוהב שבשתיהן הטיולון לא נשכב למצב שטוח אלא לתנוחת עירסול כלומר, יש שקע בין הגב לישבן.
אני מבין שהמטרה ללכת על עגלה מעוצבת, לדעתי זה צריך להיות שיקול אחרון בבחירת עגלה אבל הסיבות מובנות.
מהעגלות המעוצבות (זה גם עניין של טעם) הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה דיימונד/רוז גולד, סייבקס פריאם, בבה קאר. כולן די במשקל המימה ובכולן יש טיולונים עם מצב שכיבה שטוח. לטעמי כולן בעלות עיצוב יפה אך כמו שציינתי זה לא בטוח שזה הטעם שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, קובי
ריקי01/11/2020תודה על תשובתך המפורטת.
אכן העיצוב חשוב לי מאד, לוקחת ברצינות את המלצותיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/11/2020שלום ריקי,
שמחתי לעזור, עוד נקודה קטנה לגבי רכישה לפי עיצוב.
ראיתי במהלך שנותיי המון שקנו עיצוב נטו ולאחר חודשיים/שלושה במקסימום חצי שנה כבר קנו עגלה חדשה ואז העיצוב נשאר במחסן. לכן אני ממליץ לבדוק שהמוצר נוח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)