מימה קסארי או בוגבו פוקס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מימה קסארי או בוגבו פוקס?
    ריקי
    29/10/2020

מתלבטת מאד בין שתיהן.
    רציתי את המימה בגלל העיצוב, הוא חושני לגמרי... אבל מחפירות בפורומים השונים הבנתי שהיא נשרטת בקלות ומאבדת את הזוהר שלה, וכן, שהיא יחסית כבדה. האם זה נכון?
    במה הפוקס עולה עליה מלבד בחומר (בד ולא עור)?
    איזו מהן מומלצת ומאילו בחינות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מימה קסארי או בוגבו פוקס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2020

שלום ריקי,

לגבי מימה, אכן מפידבקים שאני מקבל הגגון קצת בעייתי בקטע של השריטות. הוא די עדין כי הוא לא עשוי מבד.
    בגדול הפוקס יותר קלה, יותר נוחה לניוד. בתפעול שתיהן לא הכי נוחות, אני פחות אוהב שבשתיהן אין אמבטיה וטיולון. במימה האמבטיה והטיולון בנויות מאותו חלק, בפוקס האמבטיה והטיולון חולקים מסגרת משותפת כלומר, ברגע שהחלפנו את בדי האמבטיה לבדי הטיולון על המסגרת בעייתי לחזור לאמבטיה למקרה שהתינוק צריך זמן הסתגלות.
    כמוכן אני פחות אוהב שבשתיהן הטיולון לא נשכב למצב שטוח אלא לתנוחת עירסול כלומר, יש שקע בין הגב לישבן.

אני מבין שהמטרה ללכת על עגלה מעוצבת, לדעתי זה צריך להיות שיקול אחרון בבחירת עגלה אבל הסיבות מובנות.
    מהעגלות המעוצבות (זה גם עניין של טעם) הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה דיימונד/רוז גולד, סייבקס פריאם, בבה קאר. כולן די במשקל המימה ובכולן יש טיולונים עם מצב שכיבה שטוח. לטעמי כולן בעלות עיצוב יפה אך כמו שציינתי זה לא בטוח שזה הטעם שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, קובי

ריקי
    01/11/2020

תודה על תשובתך המפורטת.
    אכן העיצוב חשוב לי מאד, לוקחת ברצינות את המלצותיך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/11/2020

שלום ריקי,

שמחתי לעזור, עוד נקודה קטנה לגבי רכישה לפי עיצוב.
    ראיתי במהלך שנותיי המון שקנו עיצוב נטו ולאחר חודשיים/שלושה במקסימום חצי שנה כבר קנו עגלה חדשה ואז העיצוב נשאר במחסן. לכן אני ממליץ לבדוק שהמוצר נוח לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו