חוות דעת על הסיבקס מילו

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • חוות דעת על הסיבקס מילו
    אורי
    29/10/2020

    שלום לכולם :)
    רציתי לדעת אם יש מישהי שיש לה ניסיון עם הסיבקס מילו. מחפשים עגלה (ילד ראשון) בגדול אהבנו את העגלה אבל מתלבטים לגבי היציבות שלה. מרגיש שהיא אולי קלה מידי ולמשל תתהפך עם תיק החתלה קצת כבד.
    אשמח לחוות דעת מלימודי ניסיון :)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על הסיבקס מילו

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    30/10/2020

    שלום אורי,

    יהיה קשה לקבל חוות דעת ממשתמשים. העגלה חדשה מאוד בשוק, נמכרת בערך כחודשיים ובתקופת סגר גם לא נמכרת במספרים גדולים. כמוכן גם משתמשים שמשתמשים כחודשיים לא יוכלו לתת חוות דעת אמיתית שאותה ניתן לקבל רק לאחר שנת שימוש לפחות.

    לדעתי לא מדובר בעגלה מוצלחת. האמבטיה מאוד בסיסית.
    השלדה עם גלגלים קטנים ולכן תתאים רק לעיר ולא להרבה מעבר. לגבי המשקל, שילוב של משקל קל וגלגלים קטנים מוריד מיציבות המוצר אבל, המוצר עבר תקינה אירופאית ובארץ ודברים כמו יציבות נבדקים לעומק ולכן היא בטוחה. יחד עם זאת יש לקחת בחשבון שהמבדקים לא נעשים עם תיק שכן יש איסור לתליית דברים על ידית העגלה. בתכלס אלו דברים שכל הורה עושה.
    החיסרון הגדול ביותר שלה לדעתי הוא המושב, כאשר הוא פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו הוא חוצה משמעותית את קו ידית האחיזה של ההורה, דבר זה מרחיק את ההורה מהעגלה ומוריד מהנוחות לדעתי. כמוכן זה לא מאפשר לתלות תיק (שזה אולי טוב ליציבות של העגלה אך לא פרקטי).

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו