מושב בטיחות לתינוק בן 7 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מושב בטיחות לתינוק בן 7 חודשים
    שמחה
    30/10/2020

היי קובי אשמח אם תוכל להמליץ לי על כיסא בטיחות טוב שיתאים בגודל לרכב יונדאי i25. אני שואלת בכוונה על הגודל כי יש לנו את הסלק של ג'ואי עם הבסיס וזה כאילו גדול למושב מה שגורם לסלקל להיות בזווית חדה.
    הכי חשוב לנו בטיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/10/2020

שלום שמחה,

הסלקל לא גדול, פשוט יש למושב שלכם שיפוע חד ולבסיס הג'ואי אין מאזן כמו שיש לחלק מהסלקלים האמריקאים. ניתן לפתור את הבעיה על ידי גלגול מגבת מתחת לבסיס באזור שמתחת לרגליים. כמוכן ניתן לרכוש מוצר יעודי לכך שזה עדיף על מגבת מגולגלת זה נקרא: ספוג מגביה להתקנה נגד כיוון הנסיעה של כסאות וסלקלים בייבי בוס

זה גם רלוונטי לכיסא בטיחות אם תרצו להתקינו נגד כיוון הנסיעה.
    לגבי כיסאות, הכיסא עם הזווית הכי טובה לדעתי זה צ'יקו נקסטפיט עדיף ללכת על גרסאות הזיפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמחה
    31/10/2020

תודה רבה על המענה!
    בכיסא שהמלצת אני גם יצטרך את המגבת או את ההגבה שציינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/11/2020

שלום שמחה,

בעיקרון הזווית אמורה להיות יותר טובה כי אין לכיסא בסיס (אם את הג'ואי הייתם מתקינים ללא בסיס לדוגמא הזווית הייתה יותר טובה).
    יחד עם זאת יתכן וכן יהיה צורך (קשה לומר מבלי לבדוק פיזית כי כל רכב זה אחרת), בכל מקרה זה ישמש אחר כך גם לסלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו