עגלה לתינוק המלצות סייבקס מיוס 2 או ספורטליין?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק המלצות סייבקס מיוס 2 או ספורטליין?
    תמר
    03/11/2020

היי
    מתלבטת נורא איזה עגלה לקנות (היריון ראשון)
    חשוב לי שהאמבטיה תיהיה טובה ומרווחת יחסית , הטיולון יהיה נוח לקיפול ולא כבד
    וכמובן עגלה יציבה וטובה
    ההתלבטות שלי היא בין: סייבקס מיוס 2 (אם היא שווה את הסכום הכספי שלה), ספורטליין pl ומאמס אנד פאפס(לא מבינה בין כל הדגמים שלה מה הכי טוב)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/11/2020

שלום תמר,

אם מוצר שווה את העלות שלו כל רוכש טרם הרכישה צריך להחליט.
    אני אישית חושב שהסייבקס מתומחרת גבוה בגלל המיתוג. יחד עם זאת הורים משלמים סכומים גבוהים בהרבה על מהדורות מיוחדות שזהות טכנית לדגם הבסיס, כלומר, משלמים יותר על העיצוב. זה קיים בהמון מותגים ובגלל זה רשמתי, האם זה שווה את העלות? את זה הרוכש צריך להחליט.

לגבי עגלה, לפי הדרישות הסייבקס או הסיילו תואמות.
    הסיילו לדעתי מומלצת בגרסאת הXL שזהה לPL רק שהPL יותר מעוצבת ולכן יותר יקרה וגם טיפה יותר כבדה.
    בינה למיוס יש פער של כפול בעלות. המיוס יותר קלה במשקל בכמעט 1.5 ק"ג אבל הסיילו עם גלגלים יותר גדולים ולכן יותר נוחה בניוד. את הסיילו ניתן לקפל עם הטיולון לשני הכיוונים את המיוס רק לכיוון הנסיעה. לסיילו ידית טלסקופית שמקנה נוחות בעליה וירידה ממדרכות גבוהות.
    לגבי מאמאס אנד פאפאס כרגע הדגם שתואם לדרישות נקרא ארמדילו והוא כבד בעוד קילו מהסיילו אבל לדעתי מציע מושב טיולון טוב יותר.

אם רוצים שילוב של כל היתרונות אני ממליץ לבדוק את העגלות שלנו: בייבי בוס בובקט או טייגר 2, הם באזורי העלות של הסיילו אבל קלות ממנה במשקל וגם קלות מהמיוס, יותר נוחות לניוד בגלל גלגלים גדולים ומחומר איכותי יותר, מושב יצוק מפלסטיק כמו בארמדילו, הן מרווחות, קלות לקיפול עם הטיולון לשני הכיוונים וקומפקטיות. סה"כ הרבה מהפיתוח שלהם הגיע דרך דרישות שביקשו כאן בפורום ולא היו עגלות שנותנות מענה לכל הדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו