מזרן למיטת תינוק ויסקו או לטקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן למיטת תינוק ויסקו או לטקס
    מאיה
    06/11/2020

היי קובי
    מתלבטת במזרן איכותי למיטה (מעבר מעריסה) רוצה להשקיע באחד איכותי שישמש גם מעל גיל שנה (או שמומלץ להחליף?)
    יש עמינח דגם מולי ועמינח דגם פאזל
    מה עדיף ויסקו או לטקס
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/11/2020

שלום מאיה,

כל מזרן שתרכשו ישמש מעבר לגיל שנה ואפילו גם ימשיך למיטת מעבר בחלק מהמקרים (תלוי ברוחב המזרן).
    בין לטקס לויסקו אין הרבה הבדל בנוחות. אני נוטה להמליץ על ויסקו שהוא חומר ספוגי ולא גומי.
    בגדול ההמלצה שלי היא למזרנים נושמים כמו אימג'ן או מולטיפלואו. אם לא רוכשים מזרן נושם אז אני ממליץ לרכוש מזרן דו צדדי בסיסי עם תקן, כל עניין הויסקו/לטקס לא כזה חשוב כשמדובר במזרן לתינוקות. אם בכל זאת אז כמו שציינתי עדיף את הויסקו לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן

מאיה
    06/11/2020

ראשית תודה רבה על המענה המהיר בכל פעם מחדש.
    אשמח להמלצה שלך על מזרן מסויים.
    (רכשתי מיטה של סגל, צריכה מזרן שיהיה מתאים)
    תודה
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2020

שלום מאיה,

ההמלצה שלי היא אימג'ן של עמינח (נמכר רק בשילב) או מולטיפלואו של בייבי טק. לשניהם מידות שיתאימו למיטות סגל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן

מאיה
    08/11/2020

תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו