בוגבו בי5 או ספורט ליין (או אולי משהו אחר?)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי5 או ספורט ליין (או אולי משהו אחר?)
    דורית גבאי
    08/11/2020

שלום קובי,
    אנחנו בהריון ראשון מנסים להחליט על עגלה.
    עירוניים, בלי רכב ועם מדרגות.
    רוצים משהו חזק, יציב, שרץ בלי להסתבך, שיחזיק להרבה ילדים.
    לא אכפת המותג והסטייל בכלל.
    השילדה של הספורט ליין נראת קצת רעועה ביחס לבוגבו, ובגלל שהיא יחסית חדשה קשה לקבל המלצות לכמה זמן היא תחזיק.
    אנחנו יכולים להוציא את המחיר הגבוה אבל לא בשביל הסטייל.
    המלצה תעזור מאוד
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/11/2020

שלום דורית,

בהחלט יש כאן את עניין המחיר. זה נטו לשיקולכם.
    חשוב מאוד לציין לגבי מדרגות, אסור לעלות מדרגות עם אף עגלה, זה שבסוף עושים וזה בלתי נמנע מבחינתי מובן, הדבר שאתם צריכים להבין שזה בסופו של דבר גורם לעגלות לקרוס, חלק יקרסו מהר יותר מאחרות אבל בסוף הניגוד של משקל התינוק והעומס שההורה מפעיל כניגוד מחלישים את העגלה.
    לגבי חוזק, הבי נמכרת מעל לעשור עם המון גלגולים ושיפורים לאורך השנים, דבר אחד אפשר לומר על כולם, אמינות וחוזק/כושר הישרדות לשנים זה דבר שהוכח ולכן בקטע הזה הבי עונה לדרישות.
    לגבי הסיילו, קשה לענות מכיוון שהיא שנתיים בשוק, עד עתה עושה רושם של מוצר טוב ואמין ולכן מבחינתי זה גם יכול להעיד על החוזק לאורך שנים. פשוט ההבדל שבבי זה מוכח כי המוצר ותיק יותר.
    חשוב לציין שיש עגלות מאסיביות וחזקות שישרדו טוב יותר מהבי אבל הן גדולות, כבדות ומגושמות לכן אני לא יודע אם בכלל להמליץ.
    אפשר באזור מחיר הסיילו לבדוק את בייבי בוס טייגר, מגיע עם גלגלים גדולים ואיכותיים וגם קלה יותר (לכן בחלק מהמקרים אפשר לשאת ביד מקופלת). כמו הסיילו שנתיים בשוק, עד עתה אמינה ומכיוון שאני משווק אותה אני בקשר עם לקוחות שכבר עם ילד שני עליה.
    עוד נקודה למחשבה לגבי המחיר. אם תרכשו סיילו או בייבי בוס, בכל זאת הן כמחצית ממחיר הבי +- זה אומר שבילד שלישי/רביעי אם תרכשו כזו חדשה רק אז תגיעו למחיר הבי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו