לול של Nuna Sena Aire האם מזרן נושם?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לול של Nuna Sena Aire האם מזרן נושם?
    יאנה
    08/11/2020

שלום קובי,
    נשמח לעצתך. אנחנו מעוניינים לרכוש לול של Nuna, דגם Sena Aire. היינו רוצים מוצר שהוא רב שימושי: לול לסלון, מקום לשינה אצל ההורים ובנוסף תוהים אם יוכל לשמש גם כעריסה בתקופה הראשונה.
    המחיר אמנם לא זול, אך מעבר להיותו מולטי-פונקציונלי, מה ש"קנה" אותנו בעיקר הוא היותו של המזרן נושם, לפי הפרסומים של החברה.

האם ידוע לך אם אכן מדובר במזרון נושם תקני ומומלץ לישון עליו? והאם לדעתך הוא יענה על הדרישות?

תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/11/2020

שלום יאנה,

תקני הוא כן אבל, התקינה שלו נעשית במעבדה שונה מהמעבדה שבודקת מזרנים. בכל מקרה הוא נחשב נושם כמו מזרן מולטיפלואו או אימג'ן. כל עוד אוויר יכול להיכנס מלמטה זה אומר שיש מעבר אוויר תמידי. סך הכל ממה שידוע לי המון מרוצים מהמוצר, הוא די נוח לתפעול, לדעתי לטווח הרחוק, לא ישמש כלול לאורך זמן כי הוא יחסית צפוף (בהשוואה ללול עץ מסורתי). כמוכן בגלל שאין לו מוטות תינוקות לא יכולים להאחז ולעמוד וגם אין לו תמיכה קשיחה לזה. אני אישית גם לא אוהב את הרשת בעיניים אבל זו רק דעתי האישית.
    סה"כ בשורה תחתונה לדעתי, מדובר במוצר מולטי יעיל לחודשים הראשונים ופחות יעיל כלול תמידי בבית. בכל אופן מעולה להתניידות מחוץ לבית, אני תמיד בעד שיהיה לול קמפינג בנוסף ללול עץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו