מתלבטת בין סייבקסים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין סייבקסים
    לימור
    19/11/2020

שלום!בתי הגיעה לגיל 3.5 חודשים, ואני צריכה לקנות לה טיולון (עגלה עם אמבטיה קיבלתי וגם סלקל דונה).
    חברות שלי מאוד ממליצות על סייבקס, אבל הן קנו את המיוס, עם הסלקל והטיולון, שאני לא צריכה. הבנתי שמבחינת טיולונים יש רק את האיזי s, איזי טוויסט, ואיזי טוויסט 2. זה נכון?
    מה ההבדלים ביניהם? כי את הטוויסט 1 אפשר לקנות במבצעי נובמבר במחירים טובים (נגיד סביב 800 במבצעי עודפים) ואת 2 אני לא רואה בכלל במבצעים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין סייבקסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/11/2020

שלום לימור,

לגבי סלקל דונה, חשוב שלא ישהו בו יותר מדי, זה לא בריא לתינוקות.
    לגבי טיולוני סייבקס. ראשית אם מרוצים מדגם מסויים זה לא מעיד שדגם אחר של אותו יצרן יהיה בהכרח טוב.
    הטיולון הכי מוצלח של סייבקס לדעתי הוא האיזי S. הוא נוח בתפעול והכי נוח בניוד גם יותר מהמיוס.
    מצד שני הטיולון חד כיווני וזה לדעתי חיסרון ענק למי שרוכש טיולון לפני גיל שנה.
    האיזי טוויסט לא מוצלח, זה הסיבה למחיר הנמוך ולכך שה-2 יצא יחסית מהר ביחס אליו. ה-2 כבר שופר לכן לדעתי מכל ה-3 הוא הכי טוב לצורך שלך כי לא הייתי מוותר על מושב דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

לימור
    21/11/2020

עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו