כיסא בטיחות nuna exec האם מתאים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות nuna exec האם מתאים?
    יעל
    30/11/2020

שלום קובי,
    נתקלתי בכיסא nuna exec ונראה על פניו שמתאים לצרכיי (על אף שהוא קצת יקר). בן 3 שנוסע עדיין הפוך לנסיעה ויוכל לשמש אותו בעתיד כבוסטר, כמו כן היה רשום שהוא צר יחסית.
    לא ראיתי חוות דעת עליו, נראה שיש לו מנגנון דומה לקליק-טייט, האם ההתקנה באמת פשוטה? האם נחשב בטיחותי?
    ראיתי שיש לו סוג של הארכה בקצה - האם זה משמש כמאריך רגליים כמו שיש בגרקו?

תודה רבה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/11/2020

שלום יעל,

הוא חדש יחסית ולכן אין מידע רב לגביו.
    אני אישית פחות אוהב כיסאות משולבים לתינוקות, בטיחותית הם פחות יעילים מכיסא שתוכנן למטרה אחת (כאן מדובר במוצר שתוכנן ל-3 מטרות) אבל אם קונים לגיל 3 אז הוא אמור להיות בסדר. יחד עם זאת אני תמיד ממליץ לעשות בדיקה פיזית בחנות עם הילד לבוש במעיל (גם בקיץ) כדי לראות שהוא לא צפוף, סה"כ כיסא שתוכנן לתינוק וליד בן 12 אף פעם לא קולע לכל הטווח גילאים. לפעמים זה לא נוח לתינוקות (ברוב המקרים) ולפעמים לא נוח לילדים גדולים.
    המנגנון התקנה אכן דומה לקליקטייט, השאלה איך יתפקד במבחנים את זה קשה לי להעריך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו