התלבטות בין עגלות ספורט ליין ואינגלנזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות ספורט ליין ואינגלנזינה
    יאנה
    30/11/2020

שלום קובי,
    מתלבטים מאוד בין כמה דגמים העיקריות שמצאו חן בעיניי הן - ספורט ליין xl ואינגלנזינה טרילוגי,
    יש הרבה פרמטרים שונים שמקשים על בחירת עגלה.
    מחפשים עגלה שמתקפלת יחסית בקלות ולא כבדה מידי מאחר וגרים בקומה שניה ( צריכים לעלות גרם מדרגות אחד לבית), בנוסף
    גרים בקיבוץ ונוחות הניוד חשובה בשטחים שונים כי גם מסתובבים הרבה גם בעיר. אשמח לעזרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/12/2020

שלום יאנה,

בגדול הטרילוג'י לדעתי לא הכי נוחה לניוד ולכן לקיבוץ זה נושא עוד יותר בעייתי (תלוי כמה משובשות הדרכים).
    מצד שני היא יותר מרווחת לתינוק ויותר קלה במשקל (קילו וחצי פחות).
    אני חושב שעדיין הספורטליין עדיפה בעיקר בגלל נושא הניוד שכן זה לדעתי הנושא הכי חשוב בעגלה (אחרי נוחות התינוק).
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר ששוקלת כמו הטרילוג'י, יותר נוחה לניוד מהספורטליין לדעתי וגם טיפה יותר קטנה ממנה לאחר הקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2020

שלום יאנה,

מבין את ההתלבטות אבל הטרילוג'י לא מתאימה לדעתי לדרך משובשת. היא מעט יותר קלה אבל משמעותית פחות נוחה לניוד.
    שתיהן מאוד נוחות בקיפול וקומפקטיות כל אחת בדרכה שלה.
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר 2, לדעתי עונה מעולה לדרישות היא גם קלה (שוקלת כמו הטרילוג'י) וגם יותר נוחה לניוד מהסיילו ולכן מציעה את היתרונות שאת צריכה לעגלה בעגלה אחת מבלי להתפשר על אף אחד מהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו