בוגבו בי 5 או מיוס 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5 או מיוס 2
    חיה
    09/12/2020

מחפשת עגלה לילד ראשון חזקה טובה ונוחה לתינוק. נוסעת טוב ויציב. פרטים: אין רכב, יותר בציבורי, בעיר הרבה מדרגות. בהמשך נגור בקומה שניה בלי מעלית.
    שנינו נמוכים.
    הבוגבו אמרו לי שחזקה וטובה, ראיתי אותה נראה שנוסעת טוב ויציבה. האמבטיה של המיוס נראת יותר מוגנת, לא ניסיתי להסיע. השוותי במשקל, המיוס יותר קלה לי לסחיבה. השאלה שלי היא מה אתה ממליץ משתיהן אם בכלל והאם הן שוות את המחיר או שזה רק המותג
    אם יש לך הצעות נוספות לנתונים האלו אשמח גם.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 5 או מיוס 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/12/2020

שלום חיה,

לדעתי הבי עדיפה. היתרון המרכזי במיוס זו בהחלט האמבטיה שיותר אמבטיה ויותר מרווחת וחזקה. מצד שני משך השימוש באמבטיה קצר ולדעתי המושב טיולון בבי כבר יותר מוצלח.
    כמוכן גם מבחינת הניוד הבי עדיפה. בעיקר בעליה וירידה ממדרכות גבוהות. ההפרש במשקל לטובת המיוס יחסית זניח.
    אין ספק שהרבה מאוד מהתשלום הוא עבור המותג אבל זה כבר השיקול הצרכני שלכם, סה"כ אלו עגלות עם יח"צ מעולה לדעתי.

מי שרוצה מוצרים ברמה גבוהה ולשלם כחצי, לדעתי עגלות בייבי בוס וסיילו מציעות רמה גובהה, איכות, אמינות ועמידות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו