מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא ממליץ לרכוש עגלה של סייבקסתומר לוי14/12/2020
לפני שבעה חודשים רכשתי מסוג מיוס 2 של חברת סייבקס
לאחר חצי שנה פתחתי את הטיולון וגיליתי שחסר חלק.
בשיחה הראשונה עם השירות לקוחות הואשמתי ע"י הנציגה שאני "הישראלי המצוי" ואני מנסה להוציא מהם את החלק בחינם!
אחרי עשרות ניסיונות להשיג את השירות לקוחות הצלחתי להשיג את השירות בהסכמה מחוסר בררה לשלם על החלק החסר, לא הסכימו למכור לי מסיבה שאני מחוייב לשלוח חשבונית על מנת שיסכימו למכור בכסף חלק, לא באחריות, בקיצור השירות לקוחות של החברה מדבר לא יפה ללקוחות וכמובן שלא נותן שירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/12/2020שלום תומר,
איני יכול לענות בשם סייבקס. אני חייב לציין שקראנו רק צד אחד בעניין ללא תגובת הצד השני!
אני רק יכול להבין את הדרישה שלהם לקבלה שכן יש יבוא מקביל למוצרים שלהם ולכן הם רוצים לדעת שרכשתם ממשווק מורשה. מכאן ועד יחס ומענה מזלזל, גם אם המוצר מיבוא מקביל, הם עדיין השגריר של המותג בארץ, לכן רצוי שיענו כמתבקש, בטח כשמדובר במוצרי יוקרה.
אתה יכול גם לפנות לחברה בשם הגלגל תיקון וחידוש עגלות (יש להם דף בפייסבוק), יש להם חלפים להמון עגלות, אולי יש להם את החלק שאתה צריך ואולי המחיר שלהם יהיה יותר טוב.
וטיפ צרכני ממני לכולם, לאחרונה גיליתי שהמילה שלנו לא שווה כלום כשהגיע לי משלוח מחו"ל עם שקית ריקה... מסתבר שבגלל שאני חתום שהמשלוח סופק אז מבחינת החברה המשלוח סופק כול ניסיון לדבר עם נציג העלה חרס. בסוף הפסדתי כמה גרושים אבל הרווחתי שיעור לחיים. מזה למדתי שצריך לצלם/להסריט בוידאו את פתיחת האריזה, אם זה מחו"ל אז גם לצלם את מספר המשלוח. כך יש לנו הוכחה גם אם זה צריך להגיע לבית משפט.
לא עבר המון זמן, הגיע לי משלוח שהסרטתי את פתחתו, בתוכו היה מוצר אחר ממה שהוזמן, פניתי לאתר ששם נאמר לי שאני משקר, נשלח סרטון וידאו של הפתיחה והופ יש זיכוי של האשראי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סייבקס
Tomer Levy15/12/2020קניתי מחנות מורשת ואין לי בעיה להציג קבלה, הבעיה היא יחס המזלזל בלקוח ובחוסר רצון לתת שירות בתשלום, לא באחריות, ואני לא מוכן לרכוש מוצר חלופי לעגלה כלכך יקרה, קניתי מוצר פרימיום ואני מעוניין בחלק חדש ומקורי כמו שמגיע לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/12/2020שלום תומר,
שוב, אין לי את תגובת הצד השני. כמוכן קשה לי להבין את כל הסיפור ממך.
סה"כ אם רכשת ממשווק מורשה, יש לך קבלה ומשהו לא תקין/ חסר, מגיע לך לקבל את השירות הטוב ביותר ואם אתה חש יחס מזלזל זו כבר תקלה. אם רוצים למכור לך חלק אחר ממה שאתה צריך זו תקלה (אלא אם זה אותו חלק רק בצבע אחר, זה כבר עניין עיצובי שנתון לשיקולכם אבל לדעתי חייבים לתת את החלק והצבע הנכונים, כך החברה שלי הייתה פועלת. גם אם אין היינו מזמינים מחו"ל).
אין לי יכולת לעזור לך מול סייבקס (לצערי לא מחבבים אותי בסייבקס).
יש לך 3 אופציות לפי דעתי:
1. לפנות לסייבקס העולמית במייל, לציין ולספר כל שקרה, לציין את דגם העגלה ואמור להיות מספר סידורי אז לצרפו. יש סיכוי גדול שיוכלו לדעת אם היה חלק חסר באריזה. ברוב המקרים החברות האלו דואגות לאפס את היבואן שלהם.
2. לנסות בדרך משפטית, זה צריך להיות המהלך האחרון, רק אם כלום לא עזר. זה מצריך עלויות משפטיות ואני לא בעד להגיע לכך.
3. לפנות לכתבי צרכנות, בהרבה מקרים הפניה שלהם למשווקים עוזרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)