המלצה על מזרון ללול 95 על 83

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על מזרון ללול 95 על 83
    א
    20/12/2020

שלום, אני מחפשת המלצה למזרון ללול סטנדרטי שמידותיו 95 על 83, שישמש בעיקר למשחק ולא לשינה בגילאי חצי שנה ומעלה. חשוב שזה יהיה מזרון ללא מעכבי בערה שעומד בכל התקנים הדרושים. ראיתי שיש משהו כזה לחברת פנג אבל מעולם לא שמעתי עליהם. האם זה משהו מוכר? איזה מזרון ללול מומלץ שעומד בתקנים ולא מכיל מעכבי בערה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מזרון ללול 95 על 83

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/12/2020

שלום,

אין יותר מדי אופציות במזרני לול. העובי צריך להיות 4 ס"מ. הציפוי מניילוון או בד רשתי. אם המזרן תקני אז הוא מעכב בעירה וללא חומר מעכב בעירה.
    צריך רק לרכוש אחד כזה וההמלצה שלי לאלו עם הבד הרשתי.
    לגבי פנג זו חברה תקנית בדרך כלל אבל אני תמיד ממליץ לבדוק מול מכון התקנים שאכן לחברה ולדגם שאנו רוכשים יש תו תקן בתוקף, זה משתנה אחת לשנה ולכן לי אין מעקב על זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

א
    21/12/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה חברת סופר בייבי?

א
    21/12/2020

המזרונים של פנג משום מה הוחלפו במזרני סופר בייבי ומעולם לא שמעתי על חברה זו,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/12/2020

שלום,

חברה שונה, לא קשור לפנג. יש כמה יצרנים בשוק. כמו שציינתי כולם מייצרים את אותם מזרנים, רק לוודא מול מכון התקנים שלדגם שתרצו וליצרן יש תו תקן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו