בחירת עגלה לתינוק וכיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לתינוק וכיסא בטיחות
    אסתי
    21/12/2020

היי קובי,
    1. רציתי להתייעץ איתך לגבי בחירת עגלה לתינוק ראשון. אני ובעלי גבוהים (1.75+) אנחנו מחפשים עגלה גבוהה יציבה ויחסית קלה ונוחה לקיפול. המליצו לי על ABC דיזיין סלסלה , ספורט ליין ופג פרגו. אשמח לשמוע את עצמתך בנושא.

דבר שני לגבי כיסא בטיחות , איזה אתה ממליץ ? והאם האיופיקס קיים בהם? והאם חשוב שיהיה איזופיקס?

תודה
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/12/2020

שלום אסתי,

1. לדעתי הסלסה מושלמת לגבוהים כי היא תוכננה להורים גבוהים. מה זה אומר? בניגוד לשאר הדגמים שבהם האמבטיה גבוהה, בסלסה גם מושב הטיולון גבוה, זה יותר נוח להכניס ולהוציא להורים וגם מרחיק את התינוק מפליטות מזהמים.
    בנוסף האמבטיה והטיולון סופר מרווחים וארוכים במחשבה שאם ההורים גבוהים גם התינוק יהיה באחוזון גבוה.
    לסיום, בין הגלגלים האחוריים אין סרן כמו בשאר העגלות, זה אומר שהורים עם רגליים ארוכות לא יתקלו בסרן בהליכות, דבר שקצת מעצבן.
    הסיילו מציעה אמבטיה גבוהה אך טיולון ממש נמוך והיא יחסית קצרה בהשוואה לסלסה. הפג יותר מרווחת אך בגובה ממוצע.

2. לגבי כיסא, בכל הדגמים המתקדים יש איזופיקס אך ניתן גם להתקין ללא. בגדול האיזופיקס נוצר כדי שההתקנה תהיה יותר קלה עם מינמום טעויות אנוש בהתקנה, כיום יש מושבים שקל להתקינם עם חגורה אפילו יותר מאשר איזופיקס.
    בגדול השניים שאני הכי ממליץ עליהם הם:
    צ'יקו נקסטפיט בגרסאות הזיפ, לדעתי הכיסא הכי נוח לתינוקות (בעיקר בשלב הראשוני שהם נגד הכיוון) מעבר לזה שהוא אחד הבטיחותיים.
    דגם נוסף זה ברייקטס בולווארד קליקטייט, הוא גם יותר יקר וגם לדעתי פחות נוח לתינוקות בשלב הראשוני. פטנט הקליקטייט הוא פטנט שמאפשר התקנה מהירה, קלה ונוחה עם סיכוי אפסי לטעויות בהתקנה, זה יתרון ממשקל 18 ק"ג שאז האיזופיקס לא יעיל וצריך להתקין בכל מקרה עם החגורה.
    אני אשית הכי ממליץ על הצ'יקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו