עגלה וכסא בטיחות- חשיבות לתקן אירופי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה וכסא בטיחות- חשיבות לתקן אירופי
    זהר
    22/12/2020

היי קובי, מה שלומך? אשמח להתייעץ איתך -
    לגבי כסא בטיחות - חשוב לי התקן האירופאי החדש, לכן מתלבטת בין הג'ואי I-SPIN והברייטקס DUALFIX. אודה לדעתך עליהם ובאופן כללי האם אכן יש עדיפות לתקן החדש.
    בנוסף, כבר התבלבלתי מכל המבחר שיש בשוק לעגלות. הכי חשוב לי הנוחות והבטחון של התינוקת ופחות הנראות והמשקל (לכן דיי פסלתי את הבוגבו והסייבקס שהרגישו לי פחות טובות לתינוק).
    תודה מראש,
    זהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/12/2020

שלום זהר,

אני פחות אוהב את הכיסאות בתקינה האירופאית.
    לדעתי עניין התקינה לא רלוונטי בעיקר לדגמים האמריקאים, שם הם יותר חשופים לתביעות ובדיקות של גופים חיצוניים כמו קונסיומר ריפורטס וחברות הביטוח שעושים מבחנים הרבה יותר מחמירים מהתקינה. לכן אני נוטה להמליץ על מושבים אמריקאים כאשר צ'יקו נקסטפיט זיפ וברייטקס בולווארד קליקטייט הם המומלצים ביותר לדעתי. מהדגמים ששאלת, לדעתי ברייטקס עדיף מכיוון שאת הדגמים האירופאים הם בדרך כלל מייצרים בגרמניה והרמה שלהם כמעט זהה לדגמים האמריקאים.

לגבי נוחות תינוק, זה תלוי עד כמה מוכנים להתפשר על הנוחות שלנו. לדעתי העגלה שנותנת את הרמה והאיכות הכי גבוה לתינוק היא הרטן ששיווקתי בעבר, לצערי בישראל ההורים מחפשים את הנוחות שלהם ולא מכרנו כמות שמצדיקה את שיווק המותג בארץ. זה המותג היחיד שמייצר בגרמניה ולדעתי שום עגלה לא מתקרבת לנוחות שלהם בכל הקשור לנוחות התינוק. הכי קרובות אלו איי.בי.סי שגם אני משווק, גם מותג גרמני. היתרון בשני המותגים האלו שמבחינתם נוחות התינוק ונוחות הניוד הם הדברים החשובים ביותר, אחר כך ההורה.
    בישראל זה עובד הפוך. סייבקס ובוגבו לדעתי יותר מסחריים ומצד שני יש להם דגמים שהרבה יותר נוחים וקלים להורה.
    לכן כמו שציינתי, תלוי מה רוצים וכמה מוכנים להתפשר על הנוחות שלנו, זה תמיד מתנגש אחד בשני, ככל שנרצה שיהיה יותר נוח לתינוק כך המשקל והגודל יעלו ולהפך, כדי להגיע למשקלים קלים וגודל קטן מצמצמים דברים שבסופו של דבר משפיעים על נוחות הניוד ונוחות התינוקות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו