הצעה לעגלה משולבת-קלה ואיכותית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הצעה לעגלה משולבת-קלה ואיכותית
    רוני
    22/12/2020

שלום קובי,
    נשמח לקבל את הצעתך לסוגי עגלות שיכולות להתאים לצרכים שלנו. אלו הדברים החשובים ביותר מבחינתנו:
    עגלה קלה (מתגוררים בדירה בקומה שניה ללא מעלית), מושב דו כיווני, אמבטיה מרווחת, מושב גב מרופד היטב (לא התרשמנו ממושב הגב של cielo xl, למשל), גלגלים איכותיים ויציבים.
    נשמח לדעת גם לגבי קיומן או היעדרן של הפונקציות הבאות בעגלות אותן תציע: אפשרות לשכיבה מלאה בטיולון, גובה העגלה, קיפול פשוט, סל מסיבי, בדים נשלפים לכביסה.

תקציב: 3000-3500 ש"ח.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/12/2020

שלום רוני,

חשוב לי לציין שאם מחפשים נוחות לתינוקות זה תמיד מגיע עם תוספת משקל.
    יחד עם זאת הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר 2 או בובקט 2.
    שתיהן עגלות קלות בזכות טכנולוגיה מתקדמת ולכן יש בהן מינמום פשרות בנוחות התינוק.
    הטיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה, בגלל שהמושב יצוק מפלסטיק אז בניגוד לסיילו אני חושב שהוא מספק תמיכה טובה יותר.
    זו אחת העגלות הבודדות ש100% מהבדים נשלפים לכביסה.
    הגלגלים שלהן הן האיכותיים ביותר שיש, הגובה ממוצע אך יש ידית טלסקופית כך שהן מעולות גם לגבוהים.
    הקיפול נוח ביד אחת. סל גדול מאוד.
    הטייגר עולה סביב 3000 ש"ח והבובקט 2500.
    הטייגר מגיעה עם גלגלים יותר גדולים, קפיצים אחוריים יותר גדולים, סל יותר גדול ושלדה יותר מעובה ולכן היא יותר נוחה לניוד, בעיקר בדרכים משובשות. מצד שני הבובקט יותר קלה במשקל בחצי ק"ג ורוחב השלדה צר יותר שזה יתרון במעברים צרים מאוד.

עוד עגלה בסגנון זו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו XT3 שמציעה את רוב היתרונות של הבייבי בוס רק שהיא כבדה יותר בכ-3 ק"ג מהטייגר. יש להם דגם חדש סטרדה שגם מציע את רוב היתרונות אך הוא גם חוצה את רף התקציב וגם מגיע עם גלגלים יחסית קטנים. כמוכן גם הוא כבד יותר מהטייגר בכ-2 ק"ג.

עוד נקודה לגבי מושב מרופד, תמיד אפשר להוסיף לעגלות מזרן ויסקו שישדרג משמעותית את הנוחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו