מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס איזי טוויסט 2 או יויו 2סתיו24/12/2020
שלום, אני מחפשת טיולון לתינוק שלנו בן חמישה חודשים.
מחפשת טיולון קל, שנוח לסחוב במדרגות ולהסתובב איתו. מתלבטת בין יויו 2, סייבקס איזי טווויסט 2 והיום גם המליצו לי על ספורט ליין וייפר. המחיר הוא פחות העניין, מחפשת את הטיולון הכי טוב ונוח. אשמח לעזרה. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/12/2020שלום סתיו,
אני אישית לא ממליץ על רכישת טיולון לפני גיל שנה (למעט האיזי טוויסט). הסיבה, מחקרים מראים שרצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ או לכל הפחות עד גיל שנה. לכן אני לא ממליץ לרכוש טיולון ולסחוב עם עגלה. אם אין עגלה אז ללכת על מוצר דו כיווני כאשר האיזי טוויסט הוא הטיולון היחיד שנותן מענה כזה (אלא אם רוכשים טיולון של עגלה כמו בוגבו בי וכדומה), אז רכישה כזו תהיה יקרה מאוד ויהיה מדובר בטיולון כבד יותר מטיולון ממוצע, בעל קיפול גדול יותר.
הבעיה שלדעתי האיזי טוויסט אינו טיולון מוצלח, בעיקר בכל הקשור ליכולת ניוד, התפעול מעט מסורבל ודורש תרגול קל וכך גם הקיפול. כמוכן הוא טיפה כבד
היויו לדעתי עדיף עליו כטיולון אך בגלל החד כיווניות אני לא ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סתיו24/12/2020תודה רבה על התשובה המהירה.
יש טיולון אחר דו כיווני שהיית ממליץ?
אני מחפשת משהו קל שאוכל לעלות ולרדת בקלות מדרגות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/12/2020שלום סתיו,
בגדול אם אף טיולון אי אפשר לרדת מדרגות, זה בניגוד להוראות היצרן. אותו כנ"ל לעגלות, למרות שבסוף כולם ירדו עם העגלה/טיולון מדרגות, חשוב לציין. בסופו של דבר זה מביא לשחיקה מוגברת של העגלה.
לגבי המלצות. כמו שציינתי הסייבקס די ייחודי והאופציות הנוספות זה לרכוש טיולון שהוא חלק מעגלה כמו בוגבו בי, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו, בייבי בוס בובקט.
החיסרון של אלו שהן כבדות מטיולון ממוצע, יותר גדולות בקיפול אבל לדעתי יותר נוחות בניוד, יותר נוחות לתינוק ועם מושב דו כיווני. זה אומר שיתכן ובנוסף לרכישה של עגלה כזו תצטרכו בעתיד לרכוש עוד טיולון (זה רק לשיקולכם).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)