סייבקס איזי טוויסט 2 או יויו 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס איזי טוויסט 2 או יויו 2
    סתיו
    24/12/2020

שלום, אני מחפשת טיולון לתינוק שלנו בן חמישה חודשים.
    מחפשת טיולון קל, שנוח לסחוב במדרגות ולהסתובב איתו. מתלבטת בין יויו 2, סייבקס איזי טווויסט 2 והיום גם המליצו לי על ספורט ליין וייפר. המחיר הוא פחות העניין, מחפשת את הטיולון הכי טוב ונוח. אשמח לעזרה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/12/2020

שלום סתיו,

אני אישית לא ממליץ על רכישת טיולון לפני גיל שנה (למעט האיזי טוויסט). הסיבה, מחקרים מראים שרצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ או לכל הפחות עד גיל שנה. לכן אני לא ממליץ לרכוש טיולון ולסחוב עם עגלה. אם אין עגלה אז ללכת על מוצר דו כיווני כאשר האיזי טוויסט הוא הטיולון היחיד שנותן מענה כזה (אלא אם רוכשים טיולון של עגלה כמו בוגבו בי וכדומה), אז רכישה כזו תהיה יקרה מאוד ויהיה מדובר בטיולון כבד יותר מטיולון ממוצע, בעל קיפול גדול יותר.
    הבעיה שלדעתי האיזי טוויסט אינו טיולון מוצלח, בעיקר בכל הקשור ליכולת ניוד, התפעול מעט מסורבל ודורש תרגול קל וכך גם הקיפול. כמוכן הוא טיפה כבד
    היויו לדעתי עדיף עליו כטיולון אך בגלל החד כיווניות אני לא ממליץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סתיו
    24/12/2020

תודה רבה על התשובה המהירה.
    יש טיולון אחר דו כיווני שהיית ממליץ?
    אני מחפשת משהו קל שאוכל לעלות ולרדת בקלות מדרגות. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2020

שלום סתיו,

בגדול אם אף טיולון אי אפשר לרדת מדרגות, זה בניגוד להוראות היצרן. אותו כנ"ל לעגלות, למרות שבסוף כולם ירדו עם העגלה/טיולון מדרגות, חשוב לציין. בסופו של דבר זה מביא לשחיקה מוגברת של העגלה.

לגבי המלצות. כמו שציינתי הסייבקס די ייחודי והאופציות הנוספות זה לרכוש טיולון שהוא חלק מעגלה כמו בוגבו בי, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו, בייבי בוס בובקט.
    החיסרון של אלו שהן כבדות מטיולון ממוצע, יותר גדולות בקיפול אבל לדעתי יותר נוחות בניוד, יותר נוחות לתינוק ועם מושב דו כיווני. זה אומר שיתכן ובנוסף לרכישה של עגלה כזו תצטרכו בעתיד לרכוש עוד טיולון (זה רק לשיקולכם).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו