מצעים למיטת מטר- בייבי טק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מצעים למיטת מטר- בייבי טק
    אנה
    25/12/2020

היי קובי, אני שוקלת לקנות מיטת מטר ומזרון נושם של בייבי טק. השאלה, איפה קונים מצעים בגודל מתאים? בכל מקום שראיתי, המצעים מתאימים למיטת תינוק בגודל מלא.
    חוץ מזה, האם כדאי לקנות מגיני ראש וארגוניות ששמים על המיטה? זה נראה ממש חמוד, אבל ראיתי שיש המלצה לא לסגור את דפנות המיטה כדי שהתינוק לא ייחנק. אבל עדיין ממשיכים למכור אותם ולהשתמש בהם....
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצעים למיטת מטר- בייבי טק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/12/2020

שלום אנה,

אין מצעים יעודיים למיטת מטר ולכן רוכשים למיטה רגילה ומסדרים איכשהו את הסדין. ניתן גם לרכוש סדין למיטת מטר.
    לגבי מגיני ראש, אכן יש סיכון אבל, לכולם יש קשירה ולכן אם קושרים טוב אז יש מינימום סיכון. כמוכן אם יש מזרן נושם והמגן נופל על הפנים אז אוויר נכנס מלמטה.
    אם לא שמים מגן יש יותר סיכוי שרגליים/ידיים יכנסו בין הסורגים ואז יכול להיווצר מצב של שבר, זו תופעה הרבה יותר נפוצה מאשר מכן ראש שגורם לחנק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה רוכשים סדינים למיטת מטר?

אנה
    26/12/2020

אני לא הצלחתי למצוא אותם בשום מקום! תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/12/2020

שלום אנה,

רשמתי בגוגל סדין למיטת מטר וקפצו לי כמה תוצאות.
    בעבר ראיתי שנמכר גם בחלק מהחנויות. אם יצא לי להיכנס לחנויות בימים הקרובים (קצת בספק בגלל הסגר) ולראות אני אעדכן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו