עגלה לילד ראשון שתתאים גם לילד הבא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון שתתאים גם לילד הבא
    אנה
    03/01/2021

שלום!!
    מחפשת עגלה לילד הראשון שבדרך אלך כזו שתישאר גם לילד הבא. מבחינת מחיר-ללא הגבלה. כן חשוב שתהיה נוחה לקיפול ועליה במדרגות (קומה 3 ללא מעלית) אך לא על חשבון יציבות. עד כה הסתכלתי כל הבוגבו והסייבקס. מה היית ממליץ? ואיזה דגם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/01/2021

שלום אנה,

הבוגבו בי 6 מעולה לדרישות שלך. יחסית קלה, נוחות הניוד בעיר טובה מאוד, מעבר לעיר צריך לקחת בחשבון שהיא טיפה תתקשה.
    אבל בחלק הניוד לדעתי היא עדיפה על הסייבקס. כמוכן לדעתי המושב שלה עדיף על הסייבקס.
    לכן ללא הגבלת תקציב אני חושב שהבי מעולה לדרישות.
    יחד אם זאת לא הייתי ממהר לשלוף את הויזה כי אפשר בכמעט מחצית המחיר לבדוק את בייבי בוס טייגר. הטייגר מציעה נוחות ניוד עדיפה על הבי (בעיקר ככל שהדרך יותר משובשת), אמבטיה יותר מרווחת, טיפה יותר נוחה לקיפול וגם יותר קלה במשקל.
    בגלל שהיא לא ממותגת העלות נמוכה בהרבה ולכן לדעתי היא שווה בדיקה (ג.נ זו עגלה שאני פיתחתי ומשווק).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו