מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל דגם צ'יקו+ ילדה ארוכה..שלומית גבע07/01/2021
יש דגם ספציפי שמתאים בצ'יקו? נראה שמתחיל להיות לה פחות נוח בסלקל. היא אומנם רק בת חודשיים וחצי אך שוקלת כ-7 קילו (טעות ההקלדה הראשונה 6.2 ולא 5.2 לפני ְשלושה שבועות) ו-70 ס"מ. בנוסף, בין השניים שהמלצת, האם יש אחד שמתאים לגדולים ויהיה לה מרווח יותר ברגליים (תמיד מדהים על "מתאים לתינוקות קטנים) ולא על הגדולים..
שמעתי המלצות על גרקו פור יו וקראתי שהוא בין המובילים היום. איך הוא בהשוואה לשניים שהמלצת?
ודבר אחרון, בכל שנה יש חודש בטיחות (או שבוע בטיחות) שבו הכיסאות נמכרים הץבמבצעים נהדרים וזה אמור להיות בחודש ינואר או פברואר. האם גם השנה יהיו מבצעים דומים? מתי? אשמח לדעת האם יש טעם להמתין או שללכת כבר מחר ולרכוש כיסא (לפני הסגר).
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בכותרת, כיסא בטיחות דגם צ'יקו
שלומית גבע07/01/2021השאלה היא כמובן לגבי כיסא הבטיחות ולא לגבי הסלקל
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בכותרת, כיסא בטיחות דגם צ'יקו
שלומית גבע07/01/2021השאלה היא כמובן לגבי כיסא הבטיחות ולא לגבי הסלקל
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/01/2021שלום שלומית,
איני זוכר על מה התכתבנו, אני ממליץ לשאול את השאלה באשכול כך אוכל להתמקד.
לגבי גודל, כל הכיסאות עד אותם משקלים ולכן גם פחות או יותר עד אותו הגובה. יש עד 30 ק"ג ויש משולב בוסטר שעד 45 ק"ג.
בצ'יקו הזיפ מקס מגיע עם 25% יותר מרווח ברגליים למי שרוצה לחגור נגד הכיוון. בגרקו יש את סדרת האקסטנד טו פיט שיש לה מגש נשלף שעושה מה שהזיפ מקס עושה.
אם אני מתעלם מעניין הגודל, בטיחותית הצ'יקו הוא המומלץ ביותר וגם מבחינת הנוחות לתינוק בן חודשיים, לדעתי הוא הכי קרוב לזווית סלקל ולכן אני חושב שעד גיל 6 חודשים הוא הנוח ביותר. לגבי מבצעים, קשה לדעת, בפברואר שנה שעברה לא היו מבצעים יוצאי דופן.
כיבואן אני יכול להגיד שכל מה שאפשר לרכוש כיום אז לעשות זאת כיום מכיוון שבשבועות הקרובים תהיה עליה של לפחות 10% לרוב המוצרים המיובאים מסין! עלויות השילוח משם כיום בין פי 4 ויהיו פי 5 ככל שנתקדם לסוף החודש, זה כמובן ישפיע על תמחור המוצרים. זה גם בלי קשר למוצרי תינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקומות פתוחים לנסות?
שלומית גבע08/01/2021ראשית, הייתי בטוחה שכתבתי את התגובה כתשובה להודעה הראשונה ורק לאחר פרסום הבנתי כי טעיתי ואילו דרך למחוק את השרשור החדש.
שנית, נשמע שיש יתרון עבורנו לציקו על הברייטקס מבחינת גובה ומרווח רגליים ואשמח לדעת איפה באזור המרכז קיים מקום שאוכל לבדוק זאת כעת, בסגר..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/01/2021שלום שלומית,
מבחינת השרשור, לא קריטי, פשוט אני לא זוכר התכתבויות וכשזה באותו שרשור הרבה יותר קל לי להמשיך במענה.
לגבי מקומות פתוחים, אני לא יודע לומר בוודאות. לדעתי רוב החנויות יהיו פתוחות בדרך כזו או אחרת (יתכן שגם לשעה/שעתיים ביום). לכן הכי בטוח לעשות סבב טלפוני, לברר מי פתוח ושעות קבלת קהל. בלי קשר לפתוח או לא, לא הרבה חנויות מחזיקות את הצ'יקו זיפ מקס ולכן חייבים לעשות בדיקה גם לזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)