מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים בין הבייבי בוס בובקט 2 לבין בוגבו בי 6נריה09/01/2021
ערב טוב, לאחר בדיקה מעמיקה של הדגמים בשוק ובהתאמה לצרכים שלנו (קומה שלישית בלי מעלית לחצי שנה הקרובה), הגענו למסקנה שאלו שני הדגמים הרלוונטיים עבורנו.
ראינו את היתרונות והחסרונות בכל עגלה, ויש נקודה אחת שאנחנו קצת מתלבטים לגביה-
בוגבו זו חברה אמינה ומוכרת עם "הוכחות שימוש" ולעומתה הבייביבוס עוד לא הוכיחה את עצמה בשטח ונחשפנו אליה ממש מהפורום הזה...
מבחינת המחיר - אנחנו יכולים לרכוש את הבוגבו במחיר כמעט זהה לבייביבוס.
נקודה נוספת שאנחנו מתלבטים היא במידה ונעבור למושב האם הבוגבו תשרוד ותהיה מספיק חזקה? כי הבנתי בדגם החדש הגלגלים איכותיים מאוד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קובי סופר09/01/2021שלום נריה,
לגבי המחיר, הפער כמעט כפול! מחיר קרוב זה רק באילת, בשילב עם שילוב של כל מיני כרטיסי חבר/הסתדרות מורים וכו' וגם אז הפער עומד על כ- 1500 ש"ח. זה כאשר אני משווה למחיר מומלץ בבובקט (שרוב החנויות יורידו ממנו). כמובן שבלי קשר למחיר יש לבובקט יתרונות על הבי לדעתי.
לגבי הוכחת יכולת: אנחנו משווקים מעל לשנתיים את העגלות. מבחינתי זה זמן מספיק לדעת על טיב המוצר. עד עתה אחוז התקלות מאוד נמוך. כמוכן בגלל אחוז תקלות נמוך, מהירות השירות שלנו לצרכן לדעתי היא המהירה ביותר מבין כל העגלות המשווקות בארץ, את רוב התקלות אנחנו מסדרים תוך פחות מ-24 שעות! (אם מתאמים איתנו באיזו חנות ישאירו את המוצר, מספרים מה התקלה, צבע העגלה וכו').
ברוב החברות זה או לגשת ליבואן לטיפול במקום או להמתין בממוצע שבוע ימים ללא עגלה. אם היו לנו המון תקלות לא הייתי יכול להתחייב לשירות כזה.
המגזר שרוכש הכי הרבה בובקט הוא המגזר החרדי, אני לא סתם מציין זאת מכיוון שבמגזר החרדי יש ילודה גבוהה ויש המון שכבר עם ילד שני על העגלות שלנו (מעט מאוד מקרים גם עם ילד שלישי).
מגזר שלרובו אין מעליות בבניין ולכן הם עולים/יורדים מדרגות עם העגלה (דבר שאסור וגורם השחיקה מספר אחת לעגלות), מגזר שלרובו אין רכב ולכן הולכים הרבה יותר עם העגלות ועדיין, עם כל אלו עדיין אחוז התקלות/בלאי נמוך אני בלב שלם יכול לומר שהבובקט היא סוס עבודה למרות משקלה הקל.
חשוב לציין שגם בבוגבו זה המגזר שרוכש הכי הרבה עגלות בי.
לכן כל מה שכתבתי על הבובקט תקף גם לבי.
לגבי הבי, היא כמובן הוכיחה עצמה במשך שנים ולכן לדעתי הבי 6 תהיה כמו שאר הדורות מבחינת שרידות/אמינות/חוזק. הגלגלים ב6 רק הוגדלו במעט, לדעתי דווקא זה פגע בנוחות הניוד, לי אישית הבי 5 מרגישה יותר נוחה בניוד (הופתעתי שכך הדבר ולכן עשיתי בדיקה ב6-7 מקומות שונים לוודא שאני לא מדמיין).
אני מניח שבגלל כל השדרוגים שהעלו את המשקל זה פגע בקלילות הניוד שאפיינה את הבי. בכל דורות הבי (ובכלל דגמי בוגבו) הגלגלים מאוד איכותיים (גלגלי PU שגם קיימים בבובקט).
מעבר לאלו, אני לא מנסה לשכנע ללכת למוצר שלנו, זה נטו החלטה שלכם, 2 האופציות לדעתי מעולות. ההמלצה שלי היא לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהן, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, כך תדעו מי יותר נוחה לניוד עבורכם. לאחר מכן לתפעל (לחבר אמבטיה, טיולון, לשנות מצבים בטיולון וכו'), לנסות לקפל עם הטיולון, לקפל ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, שאלה נוספת
נריה10/01/2021אכן בדקנו את שתי העגלות - פירקנו הרכבנו ניידנו וכו'... פשוט אנחנו לא מוצאים מספיק "עדויות בשטח" לעגלת בובקט. אשמח אם תוכל להפנות אותנו לחנויות או ספקים המשווקים את הבובקט 2 למגזר החרדי ואולי דרכם נוכל לשמוע חוות דעת נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/01/2021שלום נריה,
בירושלים יש ברהיטי אור.
בבני ברק, בית שמש ומודיעין עלית יש את גולד בייבי.
בנתיבות סוויט בייבי.
כמוכן התחלנו רק לאחרונה לעבוד עם שלבים באשדוד ותינוקי במודיעין עלית, לכן אני לא יודע עד כמה הם יוכלו לתת מידע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)