המלצה לעגלה מגיל לידה ילד רביעי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה מגיל לידה ילד רביעי
    קרן
    10/01/2021

שלום קובי,. לקראת לידה של ילד רביעי (וכלל הנראה אחרון) אני מעוניינת לקנות עגלה מגיל לידה שתשמש אח"כ גם הטיולון. חשוב לי שהעגלה לא תהיה יקרה (עד 1500 שח), קלה, בלי גלגלים גדולים מדי ונוחה לניוד. אני מתלבטת לגבי הטאי טאי, האמבטיה נראית נוחה, השאלה אם הטיולון לא גדול ומגושם? האם יש לך עוד המלצות לעגלות שיכולות להתאים לי? (יש לציין שראיתי את הבובקט באינטרנט ונראה שהיא עונה על דרישותי חוץ מהמחיר). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/01/2021

שלום קרן,

לגבי טאיטאי, היא קלה ודווקא די קומפקטית לאחר הקיפול, רוחב השלדה צר לכן בחלק של המגושם אין מה לחשוש.
    אני פחות ממליץ עליה בגלל שהטיולון חד כיווני ושינוי המצבים עם שרוך, בטאיטאי המנגנון יחסית נוח לתפעול אבל שרוכים סובלים מבלאי גבוה יותר.

לגבי בובקט, היא כבר לדעתי עולה בכל היבט על הטאיטאי אבל שוקלת בערך קילו יותר. יש מבצעים לגביה, אפשר לפנות אלי וארשום.

אפשר לבדוק גם את הסיילו שחורגת בטיפה מהתקציב אבל לדעתי עדיפה על הטאיטאי גם בזכות הטיולון הדו כיווני. היא נמכרת סביב 1700-1800שח. היא כבדה מהבובקט בקילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו