מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריכה ייעוץ בנוגע לעגלה עם תקציביעל11/01/2021
ערב נעים !
מאוד מבולבלת מכל המבחר וההיצע שיש בשוק... ילד ראשון
יש לנו תקציב של עד 2500 שקל
מחפשת עגלה שתיהיה לי נוחה
אני בעיקר מתניידת בתחבורה ציבורית
אך גם עם רכב לפעמים
אנחנו גרים בבית קרקע והרבה עושה הליכות בדרכי שטח וכורכר
אשמח להמלצה טובה שתכווין אותי אני כבר נאבדתי באינטרנט בשעות חיפוש אחרי עגלות!!
בחנות המוכרת המליצה על הספורט ליין .. אבל אין בכלל חוות דעת באינטרנט עלייה..
תודה מראש וערב נעים
יעל(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/01/2021שלום יעל,
לדעתי 2 העגלות שנותנות את התמורה הכי טובה לכסף כיום הם הספורטליין סיילו (בדגש על דגם הXL) ועגלות בייבי בוס (יש בובקט שהיא בתקציב שלכם וטייגר שחורגת במעט).
לדעתי לצורך שלכם הטייגר מושלמת למעט החריגה מהתקציב (המחיר המומלץ 2990 אבל בחנויות עושים עוד הנחות נוספות).
היא קלה יותר בקילו וחצי מהספורטליין ובזכות גלגלי PU שמיועדים לכורכר היא מושלמת גם לצורך הזה.
הקיפול שלה ושל הספורטליין מאוד קל (ביד אחת תוך כדי שהעגלות נשארות ביד לאחר הקיפול, מעולה לתחבורה ציבורית).
אין הרבה חוות דעת ברשת על העגלות לצערי. מניסיוני אנשים משקיעים בחוות דעת רק שהמוצר לא עונה לציפיות שלהם ולא להפך.
בתור משווק של בייבי בוס אני מקבל תגובות חיוביות רבות על הטייגר או הבובקט ומבקש שישתפו, לצערי כמו שציינתי זה לא קורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)