מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה פרא רפואית
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- היפנוזה
- מחלות זיהומיות
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- בעיות פוריות - תמיכה
- תזונה בהריון
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- רפואת עור משלימה
- הידרותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריכה ייעוץ בנוגע לעגלה עם תקציביעל11/01/2021
ערב נעים !
מאוד מבולבלת מכל המבחר וההיצע שיש בשוק... ילד ראשון
יש לנו תקציב של עד 2500 שקל
מחפשת עגלה שתיהיה לי נוחה
אני בעיקר מתניידת בתחבורה ציבורית
אך גם עם רכב לפעמים
אנחנו גרים בבית קרקע והרבה עושה הליכות בדרכי שטח וכורכר
אשמח להמלצה טובה שתכווין אותי אני כבר נאבדתי באינטרנט בשעות חיפוש אחרי עגלות!!
בחנות המוכרת המליצה על הספורט ליין .. אבל אין בכלל חוות דעת באינטרנט עלייה..
תודה מראש וערב נעים
יעל(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קובי סופר12/01/2021שלום יעל,
לדעתי 2 העגלות שנותנות את התמורה הכי טובה לכסף כיום הם הספורטליין סיילו (בדגש על דגם הXL) ועגלות בייבי בוס (יש בובקט שהיא בתקציב שלכם וטייגר שחורגת במעט).
לדעתי לצורך שלכם הטייגר מושלמת למעט החריגה מהתקציב (המחיר המומלץ 2990 אבל בחנויות עושים עוד הנחות נוספות).
היא קלה יותר בקילו וחצי מהספורטליין ובזכות גלגלי PU שמיועדים לכורכר היא מושלמת גם לצורך הזה.
הקיפול שלה ושל הספורטליין מאוד קל (ביד אחת תוך כדי שהעגלות נשארות ביד לאחר הקיפול, מעולה לתחבורה ציבורית).
אין הרבה חוות דעת ברשת על העגלות לצערי. מניסיוני אנשים משקיעים בחוות דעת רק שהמוצר לא עונה לציפיות שלהם ולא להפך.
בתור משווק של בייבי בוס אני מקבל תגובות חיוביות רבות על הטייגר או הבובקט ומבקש שישתפו, לצערי כמו שציינתי זה לא קורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עגלת איזווקר צ׳ארלי- המלצה והתלבטות
בחירת עגלה ראשונה לתינוק- קריטריונים
כיסא ברייטקס אמבלם התלבטות ומחיר טוב
סייבקס מליו לעומת יויו עגלה לשימוש עירוני
מזרן מיטת תינוק בת 11 חודשים
כיסא בטיחות בנוסף לסלקל ציקו
מזרון למיטת ילדים במקום מיטת מעבר
בייבי בוס בובקט- היכן לרכוש?
מזרון לטיולון ספורטליין וייפר כתוספת לעגלה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?