מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדל ויתרונות- נונה טריב, סבייקס מיילו / מיילו קרבון וסייבקס מיוס 2הילה16/01/2021
היי, מחפשת עגלה קלה במשקל שתתאים לי מבחינת גובה (1.52) אבל תהיה איכותית ולארוך זמן (שתחזיק מעמד גם לילד שני בע״ה).
1. מה עדיף מבין העגלות שציינתי בכותרת?
2. מה ההבדל בין מיילו ולמיילו קרבון (מלבד המחיר לפיו הקרבון יקר יותר)
3. הרגיש לי שהנונה והמיילו הם עם בד, ידיות בעגלה וגלגלים פחות אייכותיים מהמיוס 2 . האם זאת רק הרגשה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/01/2021שלום הילה,
1. לדעתי הנונה גם בגלל שהגלגלים יותר גדולים וגם בגלל שהידית טלסקופית. שתי אלו יתנו נוחות ניוד עדיפה וגם עליה וירידה ממדרכות תעשה יותר בקלות. סה"כ האמבטיות בשלושת הדגמים סטנדרטיות (במיילו היא הכי פשוטה שיש) והטיולון בכולן עשוי מרשת (דבר שאני אישית פחות אוהב), לכן לדעתי בכלל הניוד העדיף הנונה היא ההמלצה שלי.
2. בקרבון המשקל יותר קל 5.9 ק"ג עם טיולון לעומת 6.3 ברגילה ע"פ נתוני היצרן
3. המיילו הרבה יותר בסיסית בגימורים. לגבי הניוד, לדעתי הנונה יותר נוחה, הדרך לבדוק היא לשים משקל של תינוק בעגלה! בחנות ללא משקל יכול להיות שהמיוס מרגישה נוחה, לדעתי זה ישתנה כשיהיה משקל ותלכו מחוץ לחנות! לכן אני תמיד ממליץ לשים משקל של תינוק 9 ק"ג (תינוק פחות משנה) או 12 ק"ג (עדיף כי זה גיל ממוצע של תינוק בן שנה). לאחר מכן תטיילו בחנות ומחוצה לה, תעלו ותרדו מדרכות וכך תוכלו באמת לדעתי מה יותר נוח בניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)