הבדל ויתרונות- נונה טריב, סבייקס מיילו / מיילו קרבון וסייבקס מיוס 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדל ויתרונות- נונה טריב, סבייקס מיילו / מיילו קרבון וסייבקס מיוס 2
    הילה
    16/01/2021

היי, מחפשת עגלה קלה במשקל שתתאים לי מבחינת גובה (1.52) אבל תהיה איכותית ולארוך זמן (שתחזיק מעמד גם לילד שני בע״ה).
    1. מה עדיף מבין העגלות שציינתי בכותרת?
    2. מה ההבדל בין מיילו ולמיילו קרבון (מלבד המחיר לפיו הקרבון יקר יותר)
    3. הרגיש לי שהנונה והמיילו הם עם בד, ידיות בעגלה וגלגלים פחות אייכותיים מהמיוס 2 . האם זאת רק הרגשה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2021

שלום הילה,

1. לדעתי הנונה גם בגלל שהגלגלים יותר גדולים וגם בגלל שהידית טלסקופית. שתי אלו יתנו נוחות ניוד עדיפה וגם עליה וירידה ממדרכות תעשה יותר בקלות. סה"כ האמבטיות בשלושת הדגמים סטנדרטיות (במיילו היא הכי פשוטה שיש) והטיולון בכולן עשוי מרשת (דבר שאני אישית פחות אוהב), לכן לדעתי בכלל הניוד העדיף הנונה היא ההמלצה שלי.
    2. בקרבון המשקל יותר קל 5.9 ק"ג עם טיולון לעומת 6.3 ברגילה ע"פ נתוני היצרן
    3. המיילו הרבה יותר בסיסית בגימורים. לגבי הניוד, לדעתי הנונה יותר נוחה, הדרך לבדוק היא לשים משקל של תינוק בעגלה! בחנות ללא משקל יכול להיות שהמיוס מרגישה נוחה, לדעתי זה ישתנה כשיהיה משקל ותלכו מחוץ לחנות! לכן אני תמיד ממליץ לשים משקל של תינוק 9 ק"ג (תינוק פחות משנה) או 12 ק"ג (עדיף כי זה גיל ממוצע של תינוק בן שנה). לאחר מכן תטיילו בחנות ומחוצה לה, תעלו ותרדו מדרכות וכך תוכלו באמת לדעתי מה יותר נוח בניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו